KRALIN KIZINI KAÇIRMA OPERASYONU![Adv Map]V1

katil9797

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Arkadaşlar bu bölümde daha önce birtane daha konu açmıştım.. map yapıcak arkadaşlar aranıyor diye, işte bir kaç arkadaş buldum onlarla birlikte map yapmaya başladık aynı gün içerisinde ilk mapımızı yaptık eğer sevilirse beğeni felan gelirse v2 felan çıkarmayı düşünüyoruz umarım beğenirsiniz...
Mapın Konusu: Bir Tane Çiftçi kralın kızına aşık oluyor fakat kral kızı o çiftçiğe vermiyor kızla evlenebilmek için kraliyet ailesinden olmak lazımmış.ve çiftçide bir plan kuruyor ve kızı kaçırmayı düşünüyor böyle vs devam ediyor umarım beğenirsiniz...
Konuyu Beğenirmisiniz ?

LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mapdan Bir Kaç Resim:

Son düzenleme:

ferhat43

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yok ya kız kacırmaya gidiyoz acıklamada kral: "kızı ciftcige" vermiyor diyor yanlış anlaşılma olmasın :D

katil9797

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:( Geçmiş Olsun TTNETMİ ?[DOUBLEPOST=1391812837,1391812604][/DOUBLEPOST]Malesefki Şöyle Bir Hata Olmuş Başlama yeri yani küçük kutu gibi biryerin içinde değilde dışında doğuluyor.orda kuvarsdan yapılmış kutuyu kırın içeri girin orda başlıyor kusura bakmayın :(

ferhat43

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Malesefki Şöyle Bir Hata Olmuş Başlama yeri yani küçük kutu gibi biryerin içinde değilde dışında doğuluyor.orda kuvarsdan yapılmış 2 blok kırın içeri girin orda başlıyor zati game mode suz kırlıyor kusura bakmayın ilk mapimiz :( (atesel43)

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
şu an hala labirentteyim çıldırdım ve creative'ye geçtim bari ipucu verseydin ?
mesela 3 sağ 4 sol 4 yukarı falan verseydin :/

ferhat43

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
labirentte bizde cıldırdık ama zorluk orda :D (ipucu:cıkıs girdiginiz yerin tam karsısı ve sagında)