Kralliyet Şehri [Kingdom City]

faats

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne özentisiniz lan siz.Böyle özenti toplum olmakla gelişemeyiz kusura bakmayın.Her krallık dediğinde hac işareti mi var ? Keşke Selçuklu,Osmanlı gibi bir şey yapıp hac işareti yerine cihat işareti yapsaydın.Yazık bu gençliğe be.Eğer sen Türksen (endişe ediyorum bundan) oyun dahi olsa İslamiyet adına bir şey yapıp atalarını gururlandırırdın.Atalarımın sizin yüzünüzden yattıkları yerde kemikleri sızlıyodur ''ben bu toprakları boşuna mı onlara aldım?'' diye.

Çok haklısın

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Ben p*ç yim Çok İyi ya Taşlayın Sananda Polise Taş Attım Terorist Oldum OLDUMMU HAYIRRRR[DOUBLEPOST=1373968813,1373968706][/DOUBLEPOST]VE SELÇUKLU KRALLIKMIYDI OSMANLI PEKİ ONLAR KRALLIKMIYDI HA İSLAMİYETDE KRALLIK VARMIYDI HA BEN TAMAM BEN O. YUM P*Ç YİM DEGİLMİ

faats

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam Ben p*ç yim Çok İyi ya Taşlayın Sananda Polise Taş Attım Terorist Oldum OLDUMMU HAYIRRRR[DOUBLEPOST=1373968813,1373968706][/DOUBLEPOST]VE SELÇUKLU KRALLIKMIYDI OSMANLI PEKİ ONLAR KRALLIKMIYDI HA İSLAMİYETDE KRALLIK VARMIYDI HA BEN TAMAM BEN O. YUM P*Ç YİM DEGİLMİ

Ben sana p*ç demedim tamam mı

faats

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben sana kafir demedim sadece hac işaretini yapmasaydım dedim sen yorumlarınızı eksik etmeyin demedin mi

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.Eğer sen Türksen (endişe ediyorum bundan) oyun dahi olsa İslamiyet adına bir şey yapıp atalarını gururlandırırdın.Atalarımın sizin yüzünüzden yattıkları yerde kemikleri sızlıyodur ''ben bu toprakları boşuna mı onlara aldım?'' diye.
Şurayı Okuyun Lütfen Hac Yaptım Diye Beni Türk Yerine Koymuyor Teroristler Falan için Sizlamıyor Aptal Bir Oyun İçinmi kemikleri Sızlıyor Atalarımızin Ve Sen Buna Aynen Diyerek Onaylıyorsun Tamamda Kötü Olmuş Falanda Bana Türk Değilsin Senin Yüzünden Atalarımızın Kemikleri Sızlıyor demek fazla değil mi?

faats

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mello ben sana Terörist diyip Seni Türklükten mi çıkarttım.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar burda yaptığı mimarlık sadece bir oyunda olsada
Şöyle düşünün mimarsınız size bir kilise yapmanız için iş geliyor. Sırf Türksünüz diye oraya hac koymaz mısınız?
Sonunda beni anladınız Sağol Ve Türk Sen (Bunun İçin Endişeleniyorum Demek) Sen Türk değilsin Demenin Farklı Şekli Değilmidir?

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben haç işaretine pek sıcak yanaşmadım :) onun haricinde yapı gayet güzel

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş taktınız şu haç işaretine ne var yani adam oraya haç yapmışsa adamı hemen vatan haini ilan ettiniz anlamıyorum birtane haç arkadaş töbe ya :D
Oyunda haç yapmış adam hemen ne biçim Türksün sen :ter:
Oyun ile gerçek hayat arasındaki farkı nasıl ayırt ediyorsunuz acaba

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaş taktınız şu haç işaretine ne var yani adam oraya haç yapmışsa adamı hemen vatan haini ilan ettiniz anlamıyorum birtane haç arkadaş töbe ya :sırıtmak:
Oyunda haç yapmış adam hemen ne biçim Türksün sen :ter:
Oyun ile gerçek hayat arasındaki farkı nasıl ayırt ediyorsunuz acaba

O zaman kafaya takmayalım bu hac işaretini falan hep beraber kiliseye gidip namaz kılalım.Tövbe ya.