Herkese selamlar arkadaşlar! Biz dört arkadaş (@AxcelaD @Schaffer79 @MinecraftGunla @azlaazxx ) bir proje ile karşınızdayız, vakit öldürmek ve KSP (Kerbal Space Program) oynayanlar için bir site oyunu yapmak istedik. Biliyoruz böyle bir oyunu sürdürmek çok zor fakat elimizden geleni yapacağız. Burada eğleneceğinizi düşünüyorum ve uzatmadan linki veriyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Nasıl başlarım Rehberi
Bu sitenin amacı KSP (Kerbal Space Program) oynayanları bir araya getirmek ve bu single player oyunu sanki birbirimiz ile oynuyormuşuz havası vermek. Oyunu Steam'den veya başka bir yerden almanıza gerek yok üst kısımda görmüşsünüzdür crack mevcut. Neyse peki biz bunu nasıl başaracağız diyeceksiniz, size görevler vereceğiz siz görevleri tamamlayıp iletişimden bize görev adını, adınızı emailinizi ve görevi başardığınızın kanıtı olması için 2 adet resim koyacaksınız birinde Map açıkken diğerinde ise uzay gemisinden bakarak çekeceksiniz, ve karşılığında adınız oyunculara yazılacak ve tecrübe puanınız ve paranız orada görünecek bizim bir oyuncumuz sayılacaksınız! Bu paralar ile Hangardan gemiler seçip alma tuşuna adınız girili bir şekilde basacaksınız ve en yakın vakitte kontrol edilecek, siz gemi aldığınızda bu emailinize mesaj olarak download linki ile gelecek ve gemiyi savede atacaksınız! Sadece bu kadarmı? Hayır bize ulaşıp kendi gemilerinizi vererek gemilerinizin Hangara konmasını sağlayabilirsiniz.
Yardım ve Sorunlarınızı Sormak İçin
Email: [email protected]