- En iyi cevaplar
- 0
Pakyıldız uçak filoma bugün sabah saatlerinde kattığım uzun menzilli saldırı ve keşif uçağı pakyıldız-3 adlı jet uçağımın tüm çabalarıma rağmen uçmadığını gördüm.
Daha doğrusu pistin sonunda 10-20 metre havalanmasına rağmen hızı ve rotatisi yerinde olmasına rağmen yere düşüyor.
Sorunu birkaç saattir arıyorum alt modellerinde hiçbirşey yoktu.
Aerodinamik yapısı:
ÖZELLİKLERİ (Ellerimle topladım)
Kanatlar : DeltaWing C7 Aerospace Division Mass 0.1 Winglet 2
Kanatçıklar : Tailfin C7 Aerospace Division Pas system Winglet 0.3 (DeltaDeluxe 0.7 Kerlington Model Denend başarısız oldu)
Enerji Bataryaları : Zaltonic Z-400 EC: 400.0 x6
Enerji Yükleme : PB-NUK Radioisotope Thermoelectrik 45.0Mn Ionic Symphonic
Kokpit : Mk2 Cockpit Cmd Pers 1 Lift 6 Reaction 15 EC:30Mn C7 Aerospace Division
Yakıt Tankı1 : 300'lük Mk2 C7 Aerospace Division Liquid Tankının küçük versiyonu
İtici Tankı(2) : Bicoupler LF135.0 Oxi165.0 Mk2 C7
Bağlayıcı: EAS-4 Kerlington Strut 150-150 (Kanat-Tank1)(Tank-Kanatçık)(Motor-Tank2)
Üst Pylon: Structural Pylon C7 Decoupler EForce250 (Bu parça sorun çıkartmış olabilir. 2 Sepratron buraya bağlı)
Alt Decaupler (Füze): O.M.B. Hidrolik Detachment Manifold EForce450
Füze 6+2 Adet: Sepratron I Periapsis Rocket Thrust: 18 Mass: 0.007
Mono Tankları 4 Adet : Stratus-V 150 Silindirik Hava Tankı
SSTO: Structural Intake C7 intakeair0.5
Hafif Mono Yönlendiricileri: RV-105 Steadler RCS Block 1.0
İletişim: Communotron 88-88 İletişim Anteni (Büyük-Arka kısımda aerodinamik etkisi yok-kapalı durumda)
Radar: Comms DTS-M1
Gear: Small Gear Bay C7 5 adet (RoveMax modellerinden birini tak diyen olursa isyan ederim
).
Işıklandırma: ROKEA'nın Mk1 versiyonu şeylerinden koydum.
Ekleme: OXSTAT Panellerinin 45'lik olanlarından ekledim alt kısma. Aşırı acil durum olursa diye.
Çift Motor: C7 Aerospace Division'un Turbojet225'ini kullanmak zorunda kaldım. Toroidal 175'i de denedim sonuç alamadım. LV-909 modeli ise çok yakıt tükettiğinden uçağın menzilini ciddi manada kısaltıyor. tabii ki diyeceksiniz dünyayı mı dolacaşcaksın. Evet dolaşıcam
Tek Basic150 ve 40k VF lik araçla dolaşmıştım zamanında
(tabii ki aerodinamiği muhteşemdi ağırlığıda azdı.) bununlada yapmak istiyorum.
Yaklaşık 60kVF lik uçağın özellikleri yukarıda. Oyunu oynayan, bilen, usta olan varsa bekliyorum.
[DOUBLEPOST=1434232053,1434231748][/DOUBLEPOST]EDİT: Surface ms pist sonunda 165'e ulaşıyor. Ayrıca güç %50 değil %100 veriliyor.[DOUBLEPOST=1434232230][/DOUBLEPOST]Edit 2: Genel GeeForce 2.6G civarlarında.Daha doğrusu pistin sonunda 10-20 metre havalanmasına rağmen hızı ve rotatisi yerinde olmasına rağmen yere düşüyor.
Sorunu birkaç saattir arıyorum alt modellerinde hiçbirşey yoktu.
Aerodinamik yapısı:
ÖZELLİKLERİ (Ellerimle topladım)
Kanatlar : DeltaWing C7 Aerospace Division Mass 0.1 Winglet 2
Kanatçıklar : Tailfin C7 Aerospace Division Pas system Winglet 0.3 (DeltaDeluxe 0.7 Kerlington Model Denend başarısız oldu)
Enerji Bataryaları : Zaltonic Z-400 EC: 400.0 x6
Enerji Yükleme : PB-NUK Radioisotope Thermoelectrik 45.0Mn Ionic Symphonic
Kokpit : Mk2 Cockpit Cmd Pers 1 Lift 6 Reaction 15 EC:30Mn C7 Aerospace Division
Yakıt Tankı1 : 300'lük Mk2 C7 Aerospace Division Liquid Tankının küçük versiyonu
İtici Tankı(2) : Bicoupler LF135.0 Oxi165.0 Mk2 C7
Bağlayıcı: EAS-4 Kerlington Strut 150-150 (Kanat-Tank1)(Tank-Kanatçık)(Motor-Tank2)
Üst Pylon: Structural Pylon C7 Decoupler EForce250 (Bu parça sorun çıkartmış olabilir. 2 Sepratron buraya bağlı)
Alt Decaupler (Füze): O.M.B. Hidrolik Detachment Manifold EForce450
Füze 6+2 Adet: Sepratron I Periapsis Rocket Thrust: 18 Mass: 0.007
Mono Tankları 4 Adet : Stratus-V 150 Silindirik Hava Tankı
SSTO: Structural Intake C7 intakeair0.5
Hafif Mono Yönlendiricileri: RV-105 Steadler RCS Block 1.0
İletişim: Communotron 88-88 İletişim Anteni (Büyük-Arka kısımda aerodinamik etkisi yok-kapalı durumda)
Radar: Comms DTS-M1
Gear: Small Gear Bay C7 5 adet (RoveMax modellerinden birini tak diyen olursa isyan ederim
Işıklandırma: ROKEA'nın Mk1 versiyonu şeylerinden koydum.
Ekleme: OXSTAT Panellerinin 45'lik olanlarından ekledim alt kısma. Aşırı acil durum olursa diye.
Çift Motor: C7 Aerospace Division'un Turbojet225'ini kullanmak zorunda kaldım. Toroidal 175'i de denedim sonuç alamadım. LV-909 modeli ise çok yakıt tükettiğinden uçağın menzilini ciddi manada kısaltıyor. tabii ki diyeceksiniz dünyayı mı dolacaşcaksın. Evet dolaşıcam
Yaklaşık 60kVF lik uçağın özellikleri yukarıda. Oyunu oynayan, bilen, usta olan varsa bekliyorum.