[Küçük Bir Eklenti]Lapisli Serverlere Gelsin ^_^

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence Faction zaten battı, Bide bununla dahada kolaylaşıp batmasın. Ben Eskiden Factionda p1 set için Tüm odun havuzunu kazardım, Şimdi 20 Lapis kazıyolar p4 diziyolar, Bide bu server zor demezlermi. İşte o zaman bitiyorum.
Dostum Ben kendim Denedim Bir Oyuncu Edit Kazma Ile Bir Koruma 3 Kaski 10-15 Dakikada Yapıyor Yani;
Lapis Kazarak Büyüleyerek Aynı Zamana Geliyor Bu 1.
2.si Sen Istersen Bir Oyuncunun Dahada Zor Yapmasını Sağlayabilirsin Nasılma Oradi % Yi Biraz Kısarsan Dahada Zor Kazarlar Bu Kadar :)

bılınmeyen komut gırdınız dıyor ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Birazdan Haste Bin Linklerini Tamamen Ayarlayacağım Bir Karışıklık Oldu 3 Dakikaya Düzeltiyorum

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Dostum Ben kendim Denedim Bir Oyuncu Edit Kazma Ile Bir Koruma 3 Kaski 10-15 Dakikada Yapıyor Yani;
Lapis Kazarak Büyüleyerek Aynı Zamana Geliyor Bu 1.
2.si Sen Istersen Bir Oyuncunun Dahada Zor Yapmasını Sağlayabilirsin Nasılma Oradi % Yi Biraz Kısarsan Dahada Zor Kazarlar Bu Kadar :)

Birazdan Haste Bin Linklerini Tamamen Ayarlayacağım Bir Karışıklık Oldu 3 Dakikaya Düzeltiyorum
Chestcommand eklemene ne gerek vardı?
open chest with rows 1 named "&b&lEfsun Menüsü" to player
şeklinde de yapabilirsin

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kodlar Güncellendi
Güncel+

Mirac Abi O Kadar Iyi Degilim Ama Bilgi Icin Sagol.Isteyen ChestCommands Eklemeyebilir Sadece Skript Alınırsa /Kask Yazarak P3 Kask Gelir
Bu Arada SkQuery De Gerekli Sanırım