Bence sen o ''Her şeye muhalefet olan kesim''i eleştirmeden önce ''kendin'' hangi çöplüktesin ona bir bak.
2 cümledeki 2 yüzlülüğü bulunuz.Adamın eleştirdiği konu yapı değil sizin konuşma tarzınız. Konuşma grubundan ''Gelin şuna az laf sokalım'' demekle olmuyor bu işler.
2 cümledeki 2 yüzlülüğü bulunuz.
Sen ilk yüzünü sadece 2. yüzünü görmek için mi kullanıyosun? Ki öyle olmadığı da aşikar. Abicim birazcık delikanlı ol terbiyeli konuş.Senin kendi yüzüne bakacak onurun yokken benim iki yüzlülüğümü bulmaya çalışman ayrı mesele.
Allahuakbar de geç boşver. ;((Sen ilk yüzünü sadece 2. yüzünü görmek için mi kullanıyosun? Ki öyle olmadığı da aşikar. Abicim birazcık delikanlı ol terbiyeli konuş.
Sen ilk yüzünü sadece 2. yüzünü görmek için mi kullanıyosun? Ki öyle olmadığı da aşikar. Abicim birazcık delikanlı ol terbiyeli konuş.
Kardeş
Geminin üstüne bindirilen adam beni kurtarın diye bağırır![]()
Videoyu izledin mi?2 cümle arasındaki 2 yüzlülüğü bulunuz.
Buldum erdoğan sarılırken ayni zamanda para dileniyo 2 yüzlülük işte.2 cümle arasındaki 2 yüzlülüğü bulunuz.
O 2 yüzlü diye aklınca bana söyledi de attığım yorumlar farklı kişilere atılmış ve 2 yüzlülükle alakası yokBuldum erdoğan sarılırken ayni zamanda para dileniyo 2 yüzlülük işte.![]()
Videoyu izledin mi?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bende 2 yüzlülüğü buldum işte what this this this priblem?O 2 yüzlü diye aklınca bana söyledi de attığım yorumlar farklı kişilere atılmış ve 2 yüzlülükle alakası yokBen yazdım ya öyle illa aynısını o da yapacak öyle öğrenmiş
![]()
Madem videoyu izlemedin 2 yüzlü olduğum kanaatine nasıl vardın ulan ahsfhasdgsdhklg Şimdi 3 yüzlü oldun işte lkhsd Allahın aç gözlüsü 2 tanesi neyine yetmedi lan sdhlkgkjsdgYok, ben daha çok senin tarz şeyler izliyorum. Durumunu anlamak için.
Madem videoyu izlemedin 2 yüzlü olduğum kanaatine nasıl vardın ulan ahsfhasdgsdhklg Şimdi 3 yüzlü oldun işte lkhsd Allahın aç gözlüsü 2 tanesi neyine yetmedi lan sdhlkgkjsdg