Küçük bir proje - DIKKAT = Kötü build içerir !

S

Switcher

Ziyaretçi
Hi guys ! = Merhaba arkadaşlar ,
I am studying the new project ! = Yeni bir proje üzerinde çalışıyorum.
But , ı have very bad build. = Fakat , ben çok kötü bir builde sahibim.
Project %10 = Proje %10

Suggestions ? = Öneriler ?

Son düzenleme:
S

Switcher

Ziyaretçi
Abi sizede ingilizce yazmak gelmiyor , ilk kez bir konuda ingilizce yazdım küçük bir ingilizcesi olan bile anlar yani bu kadar şey yapmayın.

OziGhost

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dude I'm sorry,because this is so bad :'/
Note: 90% World Edit
10% Real build

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Birden yazdım ingilizce :D ayrıca Ronin Build Team'ın benim bad build ile ne işi olur ki :D
Arkadaşım sonuçta herkes direk iyi başlamıyor, illa ki gelişeceksin. Ben yapıya değil senin bu kadar fazla ingilizce hatta tamamını ingilizce yapmana sinirlendim
Bazı arkadaşlar da ingilizce bildiğini göstermek için cevap vermekten geri durmuyor, helal olsun
Ve şunu da söyleyeyim böyle küçük ingilizce kelimelerde uyardığımızda bize vatan mı elden gidiyor sanki diyorlardı şimdi konular bile ingilizce.

S

Switcher

Ziyaretçi
Beyler biliyorum kötü onu söyledimde öneri istiyorum nasıl güzelleştirebilirim diye.

S

Switcher

Ziyaretçi
Arkadaşım sonuçta herkes direk iyi başlamıyor, illa ki gelişeceksin. Ben yapıya değil senin bu kadar fazla ingilizce hatta tamamını ingilizce yapmana sinirlendim
Özür dilerimde , ilk kez bir konuda ingilizce yazdım küçük bir ingilizcesi olan bile anlar yani bu kadar şey yapmayın.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Özür dilerimde , ilk kez bir konuda ingilizce yazdım küçük bir ingilizcesi olan bile anlar yani bu kadar şey yapmayın.
Dostum, anlatamıyorum galiba burası Türkiye forumu Türkçe konuşun bari burada yapmayın şu ingiliz şeysini bilen anlar nasıl bir anlayış tüm foruma hitap etmen gerekmiyor mu açtığın konularda?
Edit: Aslında forum ingilizce olsa da "arapça çocuklardan" kurtulsak :/
O zaman minecraft'ın has forumuna gidin sizi tutan yok