Küçük Hub Spawnı [Bikkik]

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deneme amaçlı bi hub spawn yapayım dedim. Ağaç,sütun,dağlar fln. Dağları bir süredir yapmaya çalışıyorum ama sütun ağaç fln ilk deneyişim diyebiliriz. Öyle amacım ahım şahım bir şey yapmak değil. Kendimi denemek.
Geliştirmeye yönelik düşünceleriniz ?

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Çevre hakkında bir şey diyemem o konuda bende iyi değilim,yaptığın yapı önceki yapılarına göre güzel gittikçe geliştiğini her konu paylaştığında gösteriyor.tavsiyem şu ki orada ki yapı temasında kenarlara yapılar yap ortada rahatça gezinmeye yer kalsın,illa da zemin yada çevre taş toprak çimen olacak diye de bir şey yok.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çevre hakkında bir şey diyemem o konuda bende iyi değilim,yaptığın yapı önceki yapılarına göre güzel gittikçe geliştiğini her konu paylaştığında gösteriyor.tavsiyem şu ki orada ki yapı temasında kenarlara yapılar yap ortada rahatça gezinmeye yer kalsın,illa da zemin yada çevre taş toprak çimen olacak diye de bir şey yok.
Tavsiye için teşekkürler dikkate alırım :)

Baydogukanhd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu ortadaki yapının türünü hala yapamıyorum. Ne kadar uğraşsamda olmuyor ,belliki sen becermişsin bu yolda ilerlemeni tavsiye ederim.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güzel bir yapı olmuş tebrikler :)

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana ulaş, terraform konusunda bir kaç şey söyleyebilirim.

TheHitman72

Marangoz
En iyi cevaplar
0
şu taş dağları nasıl yaptın (build konusunda hiçbir bilgim yok)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Çevre düzeni yetersiz , dağlar olmamış o çıkıntı fizik kurallarıyla alay ediyor,binayıda daha ayrıtılı yapmanı öneririm

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çevre düzeni yetersiz , dağlar olmamış o çıkıntı fizik kurallarıyla alay ediyor,binayıda daha ayrıtılı yapmanı öneririm
Dediğim gibi deneme amaçlı. Mesela dağ için ne gibi bi tavsiye verebilirsin ?

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Ruh hali
Keskinleştir, ardından bazı kısımlarını dikleştir yukarıya doğru, üst tarafları çimen ve toprak yap, bence :<