Küçük Krallık :))

Beğendiniz mi :)

• Kullanılan toplam oy
    18

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş yer döşemeleri falan hani normal bir bakımsız köy de kalmış gibi o yüzden güzel olmuş zaten en güzel özelliği o

maviejder007

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben hala minecraftte kalenin ne işe yaradığını çözemdim korunmak için olamaz ben yerin altından tünel kazarım çıkrarım surlara merdiven dayayıp çıkarım hiç olmadı elime kazmayı alıp kaleyi dalarım

flashbangtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
amacımda zaten şahşahlı bi kale yapmak değildi ufak bi viking kasabası tarzı bir şey :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğenmedim Çok sade olmuş daha güzel yapabilirdin veya texture pack kullan
Forumumuzun mimarları beğenmiş sen beğenmiyorsun daha güzelini yap da görelim :)
Edit:Erdem sen napıyorsun Tario'nun bütün mesajlarına saçma veya beğenmedim demişsin arkadaşım sorunun mu var yada aranızda küslük mü var anlayamadım ?

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kat kat daha güzelini yaparım olum bu Tario'nun konusu değil ve kimse beğenmemiş şimdi sus ve Tario ' yu savunmayın size noluyo hayırdır bizim aramızda benim onla bi sorunun yok onun benle bi sorunu varsa 2dk özel orda atar mesajı profilimi kirletmeye lüzum yok sende sus kendini ne zannediyosun beğenmedim demekki değerlendirdim o değerlendirme yerleri süs olarak mı duruyo bi amacı var adminler asla hiç birşeyi amaçsız yere yapmaz zaten sizin gibi çocuklarla niye çocuk oluyosam onuda bilmiyom Samsun'da olsanız gebertirdim resmen o dere Allah Kuran Çarpsın Sık Boğazını Öldür
Bana çocuk demişsin önce saygıyı öğren çoğunuzdan yaşım büyük :)
Arkadaşım sanki ben sana silah dayadım neden bu kadar atarlandın ?
Bu bildiğin tipik bir ergen şekli.Ben sadece bunu neden yapıyorsun dedim fakat sen hemen üste çıktın ve gebertirdim diyorsun :D
Burası bir forum ve forumlar tartışma mekanıdır koçum :)
Sırf senin gibi gereksizler için Samsun'da olamam bunu da biliyorsun :)