İyi ki çağırdın hadi yardımcı olalım adama@furkan3000 help you ! (Kendisi Çok güzel bir devre yapmış bulunmakta)
O kadar profesyonel değilim abartmayalım...İyi ki çağırdın hadi yardımcı olalım adamaşu işinize yarayabilir: https://forum.gamer.com.tr/konu/görünmez-kalkan.210235/
@KadirBerk belki sende modunu yaparsın![]()
Bir sey sorucam modları kullanarak oyun içinde komut blogu komutlarını calıstirabilirmiyizO kadar profesyonel değilim abartmayalım...
Evet. "Execute comand" diye bir event var..Bir sey sorucam modları kullanarak oyun içinde komut blogu komutlarını calıstirabilirmiyiz
Ama bu komutlar snapshot için ve snapshotlar için forge çıkarmıyorlarO zaman modunu yapabilirsin tek yapman gereken bu komutları(icadi yaparken kullandığım) tekrar tekrar oynatmak![]()
on spawn of baby zombie:
cancel event
on spawn of zombie:
cancel event
spawn zombie at location of entity
Zaten yap diye demedim senin planların var ama aklıma bisey geldi ozele geçiyorumAma bu komutlar snapshot için ve snapshotlar için forge çıkarmıyorlar![]()
normal biraz şirin ama villager değil ._. VE 1000. MESAJ!!!O şirin zombileri niye kaldirmak istiyorsunki ?
Ama yinede kodunu veriyim:
(işe yaricakmi bilmiyorum hepsini dene)
Kod:on spawn of baby zombie: cancel event
veya (bebek zombi kodu yoksa bunu dene)
Kod:on spawn of zombie: cancel event spawn zombie at location of entity
Bunları nereye yazayım ve DayZ sunucuda minik zombiler sence saçma değilmiO şirin zombileri niye kaldirmak istiyorsunki ?
Ama yinede kodunu veriyim:
(işe yaricakmi bilmiyorum hepsini dene)
Kod:on spawn of baby zombie: cancel event
veya (bebek zombi kodu yoksa bunu dene)
Kod:on spawn of zombie: cancel event spawn zombie at location of entity
dayz derken ?Bunları nereye yazayım ve DayZ sunucuda minik zombiler sence saçma değilmi![]()