Küçükken Birbirine Karıştırdığınız Kavramlar

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba değerli Forum Gamer üyeleri!
Bu konumuzda hep beraber, küçüklükte birbirine karıştırdığımız kavramları yazacağız. Öncelikle ben başlıyorum;
Küçükken kıyafet ile elbise kavramlarını karıştırırdım. Kıyafeti tişört, elbiseyi de pantolon, don sanırdım. Annemden tişört istediğim zaman, "kıyafet verir misin?" derdim. :D

Bay_YY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Animeyi,
Anime (アニメ, telaffuzu: "anime"), Japon çizim sanatıyla çizilmiş sanat eseridir, kendine özgü çizim tekniklerinden oluşur.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kelimesi İngilizcedeki
kelimesinin kısaltılmış halidir.

Animeler, genelde
televizyona ya da sinemaya uyarlanmasıdır.
veya
denilen video, DVD, BR şeklinde de piyasaya sürülebilirler. Manga çizimleri animeye göre daha abartılı olur. Anime çizim tekniklerine örnek verilirse, kendine özgü çizim tekniği vardır, onun dışında insan gözleri genelde büyük çizilir, 1,70 cm boyundaki bir kişi çizimlerde 2m olarak çizilebilir. Animeler, el çizimi veya bilgisayar yapımı olabilir. Animeler konusu her şey olabilir, her türü mevcuttur, bu yüzden çok küçük çocuklar için eğitim ve komedi türü içeren animeler olduğu gibi tamamen yetişkinlere yönelik, felsefe, psikoloji, savaş, şiddet, cinsellik gibi konuların işlendiği film kalitesinde senaryoları olan animeler vardır.

Sanıyordum. Meğer çizgifilmmiş.

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Çalım ile çelme`yi karıştırırdım, çalımı birisini yere düşürmek çelmeyi ise birisini küçük düşürmek için yapılan hareket sanardım. Meğerse, tam tersiymiş. :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Animeyi,
Anime (アニメ, telaffuzu: "anime"), Japon çizim sanatıyla çizilmiş sanat eseridir, kendine özgü çizim tekniklerinden oluşur.
kelimesi İngilizcedeki
kelimesinin kısaltılmış halidir.

Animeler, genelde
televizyona ya da sinemaya uyarlanmasıdır.
veya
denilen video, DVD, BR şeklinde de piyasaya sürülebilirler. Manga çizimleri animeye göre daha abartılı olur. Anime çizim tekniklerine örnek verilirse, kendine özgü çizim tekniği vardır, onun dışında insan gözleri genelde büyük çizilir, 1,70 cm boyundaki bir kişi çizimlerde 2m olarak çizilebilir. Animeler, el çizimi veya bilgisayar yapımı olabilir. Animeler konusu her şey olabilir, her türü mevcuttur, bu yüzden çok küçük çocuklar için eğitim ve komedi türü içeren animeler olduğu gibi tamamen yetişkinlere yönelik, felsefe, psikoloji, savaş, şiddet, cinsellik gibi konuların işlendiği film kalitesinde senaryoları olan animeler vardır.

Sanıyordum. Meğer çizgifilmmiş.
Uğraşıp laf atmaya çalışma değmez .s