Küçükken İnandığınız Saçma Şeyler Nelerdi?

Lenient

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun başlığından belli olduğu gibi küçükken inandığınız saçma şeyler neydi?
Ben başlıyorum, bir kızla öpüşünce o kızın hamile kaldığını zannederdim. Küçükken buna inananlar varsa beğenebilir :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben daha çok efsane yaratanlardanım :D. Bizim orası felaket gizemlidir. Devasa uzunlukta bir orman var ve içinde bi mekan var hiçbirimiz cesaret edemedi yaklaşmaya ve o mekanda köpeklerin olduğu bi kafeste var onların havlamasından korkuyoduk bayağı yetmezmiş gibi aynı ormanda çok eski bi tahta evde vardı. Biz bu köpekli mekana nar yemeye giderdik efsane bi nar ağacı vardı o tahta evdede bayağı bi ekşın yaşamışlığımız var. Sonra tepe var bizim bi böğretlen çalılığı var ve çalılığın içinde yüze benzer bir şey vardı ben efsaneler uydurup milleti korkutuyodum bayağı korkuyoduk vallaha :D. Ek olarak birde zeliha diye bi kız vardı babası kırtasiyeci ve karton yığını vardı. Bu zelihaların bahçeside bayağı büyük ve bu karton kıtılardan en az 100 tane yığılmıştı kartonlardan ülke kurmuştuk buda böyle bi anım :D

Ek cevap: Dinlerin kutsallığı

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Bir gece çok fena The Originals izlemiştim. Sonra o gece markete gittim. Market yolunda bir ev var lambaları hiç açık olmaz. Ordan sürekli biri çıkıp boynumu koparıp vücudumu 15 parçaya ayırıp ayrı yerşere gömüp kaçacak gibi hissederdim [emoji23] [emoji23] [emoji23]

MCberatPVP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim değilde bir arkadaşımın inandığı bir şeyi söyleyeceğim, kendisi büyükbabasını -dedesini- Allah sanarmış ve yanına Allah Dede deyip gidermiş. :yıkıl: :D :D

Kendisinin ismi Mutlu, buradan ona selamlar :D

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
küçükken odamdan çok uzak kaldığımda oyuncaklarımın birbirlerine yardım ederek kapıyı açıp evden kaçtıklarını ve tam kaçacaklarken eve geldiğimi sanırdım. (teşekkürler toy story)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Herşeye inanıyordum :cay: