Küçükken Oynadığımız Bağımlılık Yapan Oyunlar?

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
= Dune 2000 =

Hayatımda oynadığım en muhteşem oyundur kendisi. 2000 li yıllarda bukadar detaylı bir strateji oyunu yok yani ozamanlar bu oyun nimetti. Açıkcası halada oynuyorum ve gayet zevkli.

= Red alert 2 =

En az 3 yıl oynadığım oyundur. Hayatımda gördüğüm en iyi online strateji oyunu. şu an bildiğim kadarıyla serverleri kapatıldı ve ücretsiz dağıtılıyor.

= Fallout 2 =

Bu oyun varya bu oyun. Bu oyun benim hayatımı yedi bitirdi ya. O kadar çok seviyodumki artık diyalogları sözlükle falan çevirmeye çalışıyodum. İngilizceyi ben bu oyundan öğrendim desem yeridir. Hayatımda gördüğüm en iyi RYO oyunudur kendisi. Diğer fallout serileri bunun yanında hiçbirşey.

= Half - life 2 =

Not = half-life 1'ide bitirdim
Yıl 2006 içim dışım strateji oyunlarıyla dolmuştu. Babamın aldığı gazeteden çıkan fallout 2 adlı oyunu silip süpürmüştüm ve birgün çok parlak bir ışık gördüm ! evet kapı açılmış ve yan komşudaki fatih adlı kardeşim elinde bir oyunla gelmişti. CD'yi elime aldığımda daima bi heyecan kaplıyordu içimi (int kafede çılgınlar gibi half-life kapışıyoduk o zamanlar) gerçekten çok heyecanlıydım. Sakinleştikten sonra oyunu kurdum ve girince ne göreyim... Ulan ben tarih öncesi pixel pixel strateji oyunları oynayan bir garibanım. Aman tanrım o grafik ne öyle. Yani ozamanki tepkimi anlatamam 2004 yılında çıkmış bir oyunda bukadar detaylı grafiklerin olması... Yetmezmiş gibi muhteşem bir hikaye... Günümüzde bile rahatlıkla oynanabilir.

= Mafia =

Finalinde ağladığım oyundur. Mafia 2 kesinlikle çöptür bu oyunu bitiren herkezin benle aynı fikirde olacağından eminim. Yani mafiadaki aile ortamını bukadar iyi yansıtan bir şey yok. Yemin ediyorum kardeşlerimin yanında takılırken mutlu oluyordum böyle içimi bi huzur kaplıyordu resmen kardeşim diyip sarılıcam adamlara okadar iyi yansıtılmışki. Günümüzde oynanıcağını sanmıyorum ama benim için bir başyapıt.

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğlenceli konularını

= Dune 2000 =

Hayatımda oynadığım en muhteşem oyundur kendisi. 2000 li yıllarda bukadar detaylı bir strateji oyunu yok yani ozamanlar bu oyun nimetti. Açıkcası halada oynuyorum ve gayet zevkli.

= Red alert 2 =

En az 3 yıl oynadığım oyundur. Hayatımda gördüğüm en iyi online strateji oyunu. şu an bildiğim kadarıyla serverleri kapatıldı ve ücretsiz dağıtılıyor.

= Fallout 2 =

Bu oyun varya bu oyun. Bu oyun benim hayatımı yedi bitirdi ya. O kadar çok seviyodumki artık diyalogları sözlükle falan çevirmeye çalışıyodum. İngilizceyi ben bu oyundan öğrendim desem yeridir. Hayatımda gördüğüm en iyi RYO oyunudur kendisi. Diğer fallout serileri bunun yanında hiçbirşey.

= Half - life 2 =

Not = half-life 1'ide bitirdim
Yıl 2006 içim dışım strateji oyunlarıyla dolmuştu. Babamın aldığı gazeteden çıkan fallout 2 adlı oyunu silip süpürmüştüm ve birgün çok parlak bir ışık gördüm ! evet kapı açılmış ve yan komşudaki fatih adlı kardeşim elinde bir oyunla gelmişti. CD'yi elime aldığımda daima bi heyecan kaplıyordu içimi (int kafede çılgınlar gibi half-life kapışıyoduk o zamanlar) gerçekten çok heyecanlıydım. Sakinleştikten sonra oyunu kurdum ve girince ne göreyim... Ulan ben tarih öncesi pixel pixel strateji oyunları oynayan bir garibanım. Aman tanrım o grafik ne öyle. Yani ozamanki tepkimi anlatamam 2004 yılında çıkmış bir oyunda bukadar detaylı grafiklerin olması... Yetmezmiş gibi muhteşem bir hikaye... Günümüzde bile rahatlıkla oynanabilir.

= Mafia =

Finalinde ağladığım oyundur. Mafia 2 kesinlikle çöptür bu oyunu bitiren herkezin benle aynı fikirde olacağından eminim. Yani mafiadaki aile ortamını bukadar iyi yansıtan bir şey yok. Yemin ediyorum kardeşlerimin yanında takılırken mutlu oluyordum böyle içimi bi mutluluk kaplıyordu okadar iyi yansıtılmışki. Günümüzde oynanıcağını sanmıyorum ama benim için bir başyapıt.
2000'li Yıllarda Böyle Oyunlar Yoktu Dediğine Göre Üniversiteye Falan Gidiyorsun?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Wild Ones şeysinde çok hunharca hile yapıp x99 Nuke alıp bütün haritayı temizlerdim :(
Eğer hiç karşılaştıysanız öyle bir şeyle bilinki o ben olabilirim :(
Ama yıllardır oynamıyorum :(

Edit olarak oynadığım ilk oyuna gelirsek Blackeye 007 gibi bir oyundu sanırsam oyunun adını bile tam hatırlamıyorum :(
cheatenginer > pineapple > KIWI > olumsuzluk :/