Sarper170
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Karınca bedenine bunu yaptıysan insan bedenine ne yaparsın hiç düşünmek istemiyorumBalkonda karincalari makasla kesip oyun hamuru kutularima koyardim
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Karınca bedenine bunu yaptıysan insan bedenine ne yaparsın hiç düşünmek istemiyorumBalkonda karincalari makasla kesip oyun hamuru kutularima koyardim
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bakınız: deep webKarınca bedenine bunu yaptıysan insan bedenine ne yaparsın hiç düşünmek istemiyorum...
"...Koşarak koşardım..." ilginç...Ben Gece Günü Korku Filmi İzleyip Tuvaletim gelince koşarak tuvalete giderdim ve halıdan kayarak düştüğüm bile olurdu
Arkamdan Sürekli canavar gelecek sanırdım ve koşarak koşardım![]()
Bir LagaDissAtanİnsan Klasiği"...Koşarak koşardım..." ilginç...
Laga girdin sanırımBir LagaDissAtanİnsan Klasiği![]()
Lag Bana GirdiLaga girdin sanırım![]()
Ulen biz kirada oturuyoruz adam konutları beğenmiyor. Biraz şükret :/...Oho benim bu konuda birsürü hikayem var ama bir kısmı aklımda değil en baştan başlayayım
Bir 3D çizgifilm cd si vardı bizde uydu alıcı yoktu 2-3 yaşındaydım izlemiştim onu sonra biz site gibi biryerde yaşıyorduk (şimdi lanet olası toplu konutta yaşıyorum) çizgifilmde çocuğa büyük çocuklar sataşıyodu onu küçümsüyorlardı çocukta büyük biri olduğunu göstermek için karıncaları eziyordu bende ertesi gün dediğim gibi site bahçesine çıkıp karınca yuvalarının üstündeki karıncaları eziyordum
hep böyle yapardım birgün annem kötü örnek oluyor diye sakladı
.
Ve birde şu geliyor hmm düşüneyim biraz bekleyin bu benim için dakikalar alıcak ama siz anında göreceksiniz:
Bu da o zamanlar gibi oldu. O zaman okuma yazmam yoktu çok küçüktüm o zamanlar 5 yaşın altında olduğumun garantisini veriyorum.Evin bilgisayarını (tek bir bilgisayar vardı ortak bilgisayardı) kurcalıyordum ondan sonra rastgele birşeylere basarken tesadüfen bilgisayara bir yarış oyunu kurdum(sanırım ETS 1 di çünkü kamyon vardı) ama oynamak için ona özel direksiyon fren ve gaz parçalarında makineler gerekiyormuş abimden öğrendim
Benim suçum değil evleri yapan kişinin suçu heryeri beton yapmış bahçe bile beton sadece ufak bir kısmı toprakUlen biz kirada oturuyoruz adam konutları beğenmiyor. Biraz şükret :/...
Koşarak koşardın demek S:Ben Gece Günü Korku Filmi İzleyip Tuvaletim gelince koşarak tuvalete giderdim ve halıdan kayarak düştüğüm bile olurdu
Su balonlarıyla oynadın mı zamanında oynadıysan bana projemde yardımcı olmanı isteyeceğim (yes it's really)[DOUBLEPOST=1435389649,1435389504][/DOUBLEPOST]Aşırı derecede suyla oynardım ... (Tuvalet suyu dahil..) Birgün evdeydim misafir vardı kilitlenmemiş bir tuvalet vardı girdim baktım bir abla birde genç.. Gözlerimi kapattım gitmeye çalışıyordum -She Says- Önemli değil ... Zaten alışığım ...
Keşke daha net hatırlayabilsem felan B)
![]()
Aynı benim küçüklüğüm ama korku filmlerinden değil benimki. Ayrıca halada devam ediyor çünkü bir anda beynim görüntü işleyemiyor ve odalarda yüzler görüp sesler duyutorumBen Gece Günü Korku Filmi İzleyip Tuvaletim gelince koşarak tuvalete giderdim ve halıdan kayarak düştüğüm bile olurdu
Sence ? Sosis balonu suyla şişerbilen birisine bu soruyumu sordun sen ? Sonra verirdim palyaçoya kılıç yapsın diye elinde patlardı ıslanırdı B)Su balonlarıyla oynadın mı zamanında oynadıysan bana projemde yardımcı olmanı isteyeceğim (yes it's really)[DOUBLEPOST=1435389649,1435389504][/DOUBLEPOST]
![]()
Yok su balonuSence ? Sosis balonu suyla şişerbilen birisine bu soruyumu sordun sen ? Sonra verirdim palyaçoya kılıç yapsın diye elinde patlardı ıslanırdı B)
![]()