Küçükmü Küçük Kanalım

xemirmustafax

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar allah rızası için sevaba girmek için 1 adet minecraft gift code verebilenınız varmı ? crack serverlerde bıktım artık herkes hile herkes premium premium olmayanları dışlıyolar elinde fazladan olan 1 tane abim varsa bana özelden verebilirse sevinçten havalara uçarım şimdiden çok teşekkürler

bu arada mcsg de oynayıp küçük mü küçük kanalımı büyütüceğim o yüzden istiyorum :(

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
MCSG Hackeri olarak şunu demek istiyorum; boşuna uğraşma bulamazsın buradan.

SkyHunterRs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bak kardeşim seni anlıyorum ama böyle söyleyerek amacına ulaşamazsın hakaret ve küfür yersin çekilişlere katılabilirsin ama arkadaşın falan değilse kimse sana bedava ya premium vermez hemde oyun 60 tl olduysa

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacker her yerde...MCSG için falan alıcaksan değmez...10 kişiden biri hack uçanı var,suda yürüyeni var,ForceFieldlisi var,Aimbotlusu,Bow Aimbotlusu var valla var da var adamlar sana şans tanımıyor.MCSG'de banlayabilecek kapasitedeki kişilerin ise ne yaptığı merak konusu açıkçası.Ben banlayabilsem tüm hackerleri banlardım ve bi email falan yapardım ne biliyim herkes hack gördüğü videoları ona yollardı falan ama öyle bişi yapan yok heryer hack seni dışlayanlar da nooblardır zaten pre olmakla adam olunmuyor crack olup çok pro oynayan kişiler de var seni dışlamaya hakları da yok zaten (konuyu dahada açıcam türklerin yarısı hack.hackerler... siz anladınız tamam)ayrıca böyle pre bulmana gerçekten imkan yok ama ucuz mc satan siteler var ki bunlar daha önceden kullanılmış hesaplar...isim sorunu olabilir (bkz:azgincocuk31) örneğim gerçek yani arkadaşım öyle dedi :D neyse dediğim gibi işte kanalını büyütmede de iyi şanslar kardeş