insanlar küfür ediyor diye mutelenicek zatenBu plugini yükleme çünkü bazı insanları küfür ediyor diye boşu boşuna muteler.
antiguard plugini istediğin plugin değilmi değilse skript felan arıyacağım gerekirse arkadaşa sölerim o yapmaya çalışır ama yapamayabilirdeinsanlar küfür ediyor diye mutelenicek zaten![]()
Peki devamı olanları virgülle mi ayıracağım bir kaç örnek versen kodda?Önceki konularda [SK] Mute Skripti diye bi konu olucaktı bi bak.
Bu olmalı kod :
Kod:on chat: message contains "sansürlü kelime" or "devamı olan sansürlü kelimeler": execute command "mute %player% (süre)"
Varsa alırım bir dal. Spigot 1.8Böyle şeyleri skriptte yapman çok gereksiz. Plugin kullanmak onlarca kat daha iyi
ChatGuard Plugini Kaç Kez SölücemVarsa alırım bir dal. Spigot 1.8
Demek istediğim boşu boşuna küfür etmeyen insanları muteler.insanlar küfür ediyor diye mutelenicek zaten![]()
Kardeşim 1.8 ve spigot mu ben 1.8 ve spigot açıyorum.ChatGuard Plugini Kaç Kez Sölücem
spigot olarakda kullanılabiliyor ve 1.8 sürümü varKardeşim 1.8 ve spigot mu ben 1.8 ve spigot açıyorum.
mute süresi 15m diyemi yazılcak?Arkadaşa katılıyorum. Pl kullanmak daha iyi olabilirKod:on chat: message contains "sansür" or "sansür" or "sansür" or ........: send "&eMuteci &6>> &cKullandığın Kelime Yasak !" execute command "mute %player% (süre)"