Küfür/korsan gibi nedenlerde susturup mesajı silmemek?

Haklı olduğumu düşünüyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben şunu anlamadım, madem adam küfür ediyor yada korsan link paylaşıyor neden mesaj silinmiyor? Amaç kullanıcının birdaha yapmaması tamam, peki küfür edildiğinde veya korsan link paylaşıldığında yorum silinmezse ne işe yarayacak ki? Herkes görecek o mesajı. İlk amaç uygunsuz mesajın görünmemesi olmalıdır bence.
@Krumb069 @Kovalski @Hsbas @Neria991 @CemoTR @Yaman @Adragos

Çok bilmiş bir çocuk gibi konuşuyorum @Ragnarak :D

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Şöleki; zaten küfür ve korsan konular olur ise yorumları silinerek uyarı verilir zaten o yorum orada durur ise biz onu engelemiş olmayız sadece arkadaşa uyarı vermiş oluruz.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şöleki; zaten küfür ve korsan konular olur ise yorumları silinerek uyarı verilir zaten o yorum orada durur ise biz onu engelemiş olmayız sadece arkadaşa uyarı vermiş oluruz.
Fakat ben öyle görmüyorum örnek olarak Krumb069 ve Kovalski nin son uyarıları öyle, mesajlar duruyor. Belki şimdi silinmiştir :)

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Duruma göre silinebilir. Yetkilini kişin durumuna bağlı uyarı hiç vermez fakat özel mesaj atarak bilgilendirme yapabilir. fakat üye gene bunu tekrarlarsa bu sefer susturma alabilir.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Uyarı veriliyor zaten onda sorun yok da korsan mesajın uyarısımı olur her zaman silinmeli bence :) Silinmeyecekse herkes ordan görür ve linke tıklar rahatca :p

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu tarz ihlallerde, mesaj direk olarak silinir ve gerekli işlemler uygulanır. İyi forumlar :)