Kültür Mantarı Değil, Genel Kültür

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu konuyu tamamen gırgırına açmakla beraber umuyorum ki uzun süreli, tepeden inmeyen, yeni mesajın, beğenilerin eksik olmadığı bir başlık olur. Şimdi başlıktan anlaşıldığı üzere, burada filmdir, efenime söyleyeyim dizidir, kitaptır, aylık-haftalık dergidir.. Bu tarz önerilerinizi, takiplerinizi, fikirlerinizi bizlerle paylaşırsanız güzel olur diye düşünüyorum. Misal; Penguen alıyorsundur, bu hafta ki sayısından beğendiğin bir iki karikatürü paylaşırsın. Bilim&Teknik alıyorsundur, beğendiğin ve ilgini çeken bir konuyu tartışırsın. Fury filmini izlemişsindir, spoiler yapmadan fikrini söyler, izleyenlerle tartışma yaparsın.

Kısacası arkadaşlar, bu başlıkta kültür mantarı değil genel kültür istiyoruz. Şimdi, kültür sınırları içerisinde ve admin gözetiminde, çıldırın gençler ve genç kalanlar! :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
PCNet ve Chip okuyorum ben. 2008 PCNet arşivim var, istek olursa foto atabilirim.
Ama OyunGezer aldı kardeşim, güzel bir dergi. Teknoloji de var içinde.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilim teknik'i severim.
Okurumda.
Onun dışında ITP,APP filan var.
Doğru bilgiyi bulmakta bu zamanda zor. :)

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilim teknik'i severim.
Okurumda.
Onun dışında ITP,APP filan var.
Doğru bilgiyi bulmakta bu zamanda zor. :)

Kesinlikle katılıyorum, özellikle Türkiye'de ve Türkçe yayın yapan fazla bilimsel dergi yok ne yazık ki. En azından benim bildiğim kadarıyla diyeyim daha doğrusu. Bilim teknik gerçekten kaliteli ve güzel bir dergi ama umarım çizgisini bozmamıştır ve bozmaz. Uzun süredir takip edemiyorum ne yazık ki.

PCNet ve Chip okuyorum ben. 2008 PCNet arşivim var, istek olursa foto atabilirim.
Ama OyunGezer aldı kardeşim, güzel bir dergi. Teknoloji de var içinde.

OyunGezer bilgisayar dünyası namına takip edebildiğim, dönem dönem de olsa alabildiğim tek dergiydi ve en son hatırladığım kadarıyla güzeldi ve oyun incelemeleri gerçekten bir harika. Dergiyi ilk alma sebebimde God of War incelemesiydi. O oyuna aşığım...

Kültür Mantarı? NeutronRasee'in memleketi olur orası :'(

Bkz. @NeutronRasee

Çağır gelsin, iki lafın ağzını burnunu kırak :D