Künefe - Baklava - Patates savaşları, eski tat ve eski heyecan geri dönsün!

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
Merhabalar değerli forumumuzun değerli üyeleri ve yetkilileri,

Geçmiş senelerde Baklava vs Künefe vs Patates savaşlarının olduğunu biliyoruz, savaş derken taraf ve taraf tarafa eğlenceli sohbetler olmuştu :) Konuyu açan ve bu savaşı başlatan olarak @Bycakr foruma geri dönmem üzerine renk katmak ve Künefeyi sevdirmek için bu konuyu geri getiriyorum.
Savaş ait eski konularım ;

Konu (1)
Konu (2)
Konu (3)

Künefe severlerin yaptığı saldırı sonucunda "Patates" seven kitlenin son hali

Bu savaşta "Patates" sevenlerin kaybettiğini görüyoruz gibi :kaş:

Künefe sevenlerin topladığı bilgiler üzerine Baklavaya Kamudaki tepkiler!

Yapılan araştırmalarımız sonucunda 2017'de de olduğu gibi baklavanın çok ama çok zararlı olduğunu ve savaşta neredeyse düşmek üzere olduğunu gördük!

Savaş Davetiye Listesi ;
@AtomyTR
@Cardinal41
@Crowley07
@AdexTR
@Gloin
@FuryRS
@NeonZone
@java10
@javabey
@SarpE
@VerMiLLioN
@MedetYldrk
@Ledbassplayer
@Titanikk

LahmacunAbi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lahmacun mu? Sayın Canan KARATAY "Lahmacun"'un en sağlıklı besin olarak seçtiğinden ötürü savaşma gereği duymadık. Zira bir tatlı değil :kaş:
Patates bir tatlı değil fakat, bize saldırmıştı!
Oww demek sağlıklı olduğumu düşünüyor. o zaman Lahmacun declares war on Anti-Karatay

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baklava savaşa katılırsa haksız rekabet olur maalesef. Künefe ve patates 2. lik için yarışabilir. İkisine de bol şans

javabey

git add Brain.java in/earth/people/brainless
En iyi cevaplar
0
Baklava savaşa katılırsa haksız rekabet olur maalesef. Künefe ve patates 2. lik için yarışabilir. İkisine de bol şans
sen şimdi künefeme laf mı ettin aklın sıra?!??!? gürcistan kahvesinin yanında 2 tabak künefeyi hayatta hiçbir şeye değişmem, şimdi gider misin forumdan baklavacıları görmek istemiyorum bu platformda

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
sen şimdi künefeme laf mı ettin aklın sıra?!??!? gürcistan kahvesinin yanında 2 tabak künefeyi hayatta hiçbir şeye değişmem, şimdi gider misin forumdan baklavacıları görmek istemiyorum bu platformda
Onlar ağız tadını bilmiyorlarrr
O sıcak künefeyi herkes bir gün sevecekkk!
Künefistana hoşgeldin java! Senden künefe plugini istiyoruz...

javabey

git add Brain.java in/earth/people/brainless
En iyi cevaplar
0
Baklavayı yemesini bile bilmiyorsundur
ne bu hasırcı reklamımı mı yoksa baklava nasıl yenmez tanıtımı mı, bana böyle şeyler gösterme şimdi baklavaya savaşın en büyük temsili olarak baklava patlatma eklentisi yazıyorum silah künefenin elinde olacak hehe

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne bu hasırcı reklamımı mı yoksa baklava nasıl yenmez tanıtımı mı, bana böyle şeyler gösterme şimdi baklavaya savaşın en büyük temsili olarak baklava patlatma eklentisi yazıyorum silah künefenin elinde olacak hehe
Baklavanın iyisi gaziantepte yenir bu arada yalancı

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler. :pala:
Screenshot_1.png

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler. :pala:
En son baklavacıları yenmiştik, yenen künefeler tekrar yenmeye doymazmış derler. :kaş:

Asıl savaş bunlardı: https://forum.gamer.com.tr/konu/savas.324088 Özlemişiz, döndük bakalım. "Geldik bir tufan..."
K A H K A H A T U F A N I

Didi değilde, Keçi sütüyle çok iyi gider Künefe :pala: