Küp Sanatındaki Gelişmelerim

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bende şu sanat işine başlamaya karar verdim. Hiç görsel açıdan bakmamıştım yaptığım konutlara. şu an sanat bakışım berbat. :D Burada tüm yaptığım yapıları görücüye çıkartacağım.

İlk yapıtım ağaç ev. Klasik oldu baya,en kötüsü bu. Kusura bakmayın,şu an kullandığım bilgisayarın özellikleri çok iyi değil,bu görüntü ayarlarında bile kasıyor. :D

Devamı geldikçe konunun altına ekleyeceğim. İncelediğiniz için teşekkürler. :)

hoty_x

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eline saglık ,altına bir kat daha yapsaydın depo olurdu ^^

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler arkadaşlar. Kendimi burada paylaşa paylaşa geliştireceğim inşallah. :yapmacık:[DOUBLEPOST=1371987724,1371980558][/DOUBLEPOST]Merhaba merhaba. Daha demin can sıkıntısına bir tower yapayım dedim. Bu klasik bir krallık gözetleme kulesi. Yaptıktan sonra biraz kısa olduğunu fark ettim,keşke iki-üç blok daha uzun yapsaymışım. Çatıda biraz sıkıntı yaşadım,güzel olmadıysa özürlerimi sunarım. Buyrun yaptığım towera bir bakın.

Umarım beğenirsiniz. Devamı gelecek. İncelediğiniz için teşekkürler. :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
biraz geliştirilirse daha iyi olabilir yoksa bu şekilde subliminal mesaj gibi durmuş ortada :sırıtmak:
Pardon ağaç evi görmedim o iyimiş.

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Subliminal mesaj ahahaha :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1372008371,1371996198][/DOUBLEPOST]İlk büyük haritama başladım. Çok güzel bir şey yapabileceğimi sanmıyorum çünkü daha çok acemiyim. Bir yerleşim yeri kurmayı planlıyorum. Karakolu (yapıldı),tapınağı,hanı,dükkanları (devam ediyor),kuyusu (yapıldı) ve evler yapmayı düşünüyorum. Yardım etmek isteyen olursa pmden ulaşsın,bir zamanı kararlaştırırız hamachiden birlikte devam ederiz. :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Subliminal mesaj ahahaha :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1372008371,1371996198][/DOUBLEPOST]İlk büyük haritama başladım. Çok güzel bir şey yapabileceğimi sanmıyorum çünkü daha çok acemiyim. Bir yerleşim yeri kurmayı planlıyorum. Karakolu (yapıldı),tapınağı,hanı,dükkanları (devam ediyor),kuyusu (yapıldı) ve evler yapmayı düşünüyorum. Yardım etmek isteyen olursa pmden ulaşsın,bir zamanı kararlaştırırız hamachiden birlikte devam ederiz. :)

Server mapı yaparım dersen herzaman varım ama yok amaçsız olacak dersen boşuna zaman kaybı.
Gerçi server mapı yapsan ne değişecek ki bu forumdakilere sunup karşılığında hiçbir teşekkür alamamak da zaman kaybı (!)

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Normal bir map yapıp sunuculara sunabiliriz? Biz eğlenelim yeter,onların teşekkürüne mi kaldık be. :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz daha emek vererek daha iyisini yapabilirsin basitleri değil en iyileri için çaba göster.

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Usta gorsellik sorun benim icin. Cati yapamiyorum,kupleri uyusturamiyorum vesaire. Yapim olarak becerebilirim de gorsellik tabana vurur. Boyle boyle gelistirecegim kendimi iste. Tesekkurler. :)

-Mobilden gönderildi.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Usta gorsellik sorun benim icin. Cati yapamiyorum,kupleri uyusturamiyorum vesaire. Yapim olarak becerebilirim de gorsellik tabana vurur. Boyle boyle gelistirecegim kendimi iste. Tesekkurler. :)

-Mobilden gönderildi.

İyi en azından yer bildirimi açık kalmamış sadece mobilden gönderildi yazıyo SA:QWW:Q
Beni ekle skype; kinasli38[DOUBLEPOST=1372028965,1372028588][/DOUBLEPOST]Flood olucacak ama sana bir öneri daha veriyim bayrak o şekilde dalgalanmaz yukarı aşşağı yapacaksın. Yani blokları birer blok farkla yukarı aşşağı yerleştir.

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ekliyorum ve bayrak onerisini deneyecegim.

-Mobilden gönderildi.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

-Mobilden gönderildi.

Let's build videolari gelişmende yardımcı olur örnek youtuberler madnes64,keralis.

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam,bakarim eve gidince.

-Mobilden gönderildi.[DOUBLEPOST=1372091492,1372064014][/DOUBLEPOST]Eski köyü hiç beğenmedim yenisine başladım. ._.

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evde o save dosyası,şimdi internet kafeye geldim. Ama cidden kötüydü o,şimdi çok daha iyisini yaptım. :)[DOUBLEPOST=1372096624,1372091796][/DOUBLEPOST]Spoiler vereyim de sıkılmayın dostlar.

Dolduracağım burayı baya. Kafataslarının olduğu yer tapınak. Kule olan yer de karakol. İki tane ev var ve bir kuyu var. Bunları çektikten sonra bir ev daha yaptım. Bunu sadece hoty_'ye saklamak isterdim ama dayanamadım,affet beni hoty_. ._.