KufurKorumasi Eklentisi v1.1.0 djyee Yapim!

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Tamamen Kendi Yapimim Olan KufurKorumasi Adli eklentiyi tanitacağim :)
Şimdi eklenti Sunucudaki Kufurleri %50 Engelliyor
Şöyle çalişiyor Kullanici Sohbete Kufur yaziyor Ve Sunucudan atiliyor Ama Bu Kadarla kalmiyor!
Eklenti Panele Kullanicinin Hangi Kufru Yazdiğini Yaziyor Sohbete ise Yazdiği Kufru Engelleyip Şu Yaziyi Veriyor ([Kufur Korumasi] Djyee Küfrettiği için sunucudan atildi! )
İndir:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirusTotal için @badb0y313 Teşşekkur ederim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resimler::
-----Oyunda Gözuken----

----Panelde Gözuken----

---Ve son Olarak favorim Kicklenince Gözuken-----

Şimdide Videoya geçelim :

Son düzenleme:

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:)) lafı olmaz senin iyiligin karşısında bu i bile sayilmaz :)))
Birde dosya tc ekleme siliniyor bir sure sonra yadisk yada dosya.co ekle

Sssst ayp oluyo ama virustotalib sonuna ismimi yazz :DDD ^_^
Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.

@djyee
Heheh Yazdim :)

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel bir eklenti olmuş fakat şu plugini bilen varmı küfür yazınca "İ love this server" yazıyor. reklam olsun küfür olsun tabi configden değiştiriliyormuş ama plugini bulamadım bi yardım

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Uyarı sistemi getirebilirsin çünkü kullanıcı yanlışlıkla sohbet içerisinde küfür etmiş olabilir ve bu yüzden sunucudan atılması kişiyi sunucudan soğutabilir.
Daha önemlisi, oyuncu önemli bir iş üzerindeyken arkadaşına iyi niyetle yazacağı bir mesajda kasıtlı olmadan yazılmış bir küfürle sunucudan atılması kişinin cinnet geçirmesine sebep olabilir.
Uyarı sistemi getirmelisin yani örneğin oyuncu bir kere küfür ederse 1 uyarı puanı alır ve elbette o mesajı engellenir. Tekrarında 2. uyarı puanını alır ve 3. uyarı puanında sunucudan atılır. Dilersen bu uyarı sayısını düzenlenebilir bir hale getirebilirsin veya sınır puanına geldikten sonra ne olacağını ayarlanabilir hale getirebilirsin.
Başarılı bir eklenti tebrik ederim ve umarım bu başarının önünü kesmezsin.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Son Oyuncu için DonduranAtes ile birlikte yazdığımız filtre plugininde şu özellikler vardı;
Küfür seviyesine göre otomatik kickleme, banlama veya oyuncuyu uyarma (süreli mute).
Küfür seviyesine göre log tutma.
Küfürden uyarı alan veya kicklenen biri olunca ettiği küfür chatte çıkmaz, serverda online yönetici var ise o yöneticilere küfür eden kişinin adı, ettiği küfür, aldığı ceza rapor olarak iletiliyor oyun içerisinde.

Son Oyuncu'da birçok server olduğu için böyle bir küfür filtresi aşırı kaynak tüketimine neden oluyordu, bu yüzden daha stabilini yazana kadar devre dışı bıraktık. Siz de plugininizi bu yönde geliştirebilirsiniz.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olumlu yorumlar ve öneriler için teşekkur ederim dikkate alacağim :)

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklentide Bazi Hatalar Buldum Bazi cumlelerde Atiyor Yeni versiyonu çikarmam biraz uzun surebillir Ayrica 3 kere uyari ve Oyun içinden biri kufrettiğinde sunucudaki aktif yetkililere mesaj göndermesinide ekliyeceğim 5 temmuz gibi yayinlamayi duşunuyorum bi sorun çikmazsa :)
not: niye Bu kadar Uzun surecek derseniz 1 temmuza yetiştirmem gereken sunucum var.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Neden bu küfürleri tek tek kodlamak yerine config.yml dosyasından ayarlanabilir bir hale getirmiyorsun?
Kullanıcılara dilediği küfürü engelleme imkanını vermiş olursun. Ve eğer ki kullanıcı bir hata bulursa (normal mesaj yazarken atması gibi) onu kendi düzeltebilme şansı verebilirsin.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden bu küfürleri tek tek kodlamak yerine config.yml dosyasından ayarlanabilir bir hale getirmiyorsun?
Kullanıcılara dilediği küfürü engelleme imkanını vermiş olursun. Ve eğer ki kullanıcı bir hata bulursa (normal mesaj yazarken atması gibi) onu kendi düzeltebilme şansı verebilirsin.
suanki surumu yayinladikdan sonra aklima gelmedi değil yeni versiyonda eklemeyi duşunuyordum :)

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..

Son düzenleme: