Kulaklik Onerisi ?

Yagiz09hd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oncelikle kotorigeyi biraaz aradim ins dogru katogari secmisimdir

Evet ben bir kulaklik almayi dusunuyorum bu kulaklik mikrefonlu ses kalitesi orta duzey olabilir yani tum oyuncu mikrefonlarda bulunmasi gereken ozellikleri saydim arkadaslar benim istedigim daha once int kafede gormustum kulakligin kontrol paneli gibi bir seyi vardi mikrefonun sesini kapatip acabiliyorsun bunu istememin amaci gerek d.c olsun gerek videolarda olsun oda baskini yedigimde ebebeyinlerimin sesini karsiya gitmesini istemiyorum buna gore kulaklik onerirseniz cok sevinirim formanda yeniyim bu arada :)

Kulakligin fiyati 200 u asmazsa sevinirim

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Öncelikle size önerilerimi sunabilirim;

Logitech G231 Prodigy

Arkadaşımda gördüm mükemmel bence.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Fiyatı 200TL'yi geçiyor, bu dönemde 200tl'ye kulaklık anca Trust falan ancak onlar kalitesiz. Fiyatı minimum indirimsiz ortalama 280TL civarında.

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5

Daha uzun ömürlü ve kaliteli bir şey arıyorsanız 254 TL civarında bunu öneriyorum. Diğer türlü oyuncu kulaklığı olmasına gerek yok, günlük hayatımda da kullanayım diyorsanız.

( Şahsen kullanıyorum, 198 TLyken aldım. Dolarla beraber çıktı, hafif hafif iniyor. Şahsen 699 TL olduğu zamanları da gördüm. )

Yagiz09hd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Istedigim sey tam olarak bu digil daha cok kablolu kulaklik istiyorum istedigim sey soyle bir sey

Kulakligin mikrefonu var diyelim kulakligin bir kontrol paneli olacak ona basip o miki kapatma gibi bi ozellikli kulaklik istiyoeum sanirim onoar baya pahali

Buyuk ihtimalle Rampac alirim 120 lira temiz ogrenci icin idial gibi gorunuyor

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Selam! Benim kullandığım ve son derece memnun olduğum bir kulaklık'tır bu "Rampage SN-RW8"
Fiyatı da gayet uygun
tıklayarak kulaklığa bakabilirsin.
Ses düzeyi inanılmaz derecede yüksek. CS-GO da efsane ses kastırıyor.