Kulaklık Seçimi/Önerisi

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Herkese Merhabalar,

40-50 Dolar (Sadece kulaklık için değil) gibi bir bütçem var ancak Türkiye'den almak istemiyorum (Malum fiyatlar...).

Bir süredir Amazon üzerinden araştırma yapıyordum ve yarın sipariş vereceğim.

Şu an için bu kulaklığı düşünüyorum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kulaklığın ses kalitesi nasıl?
Mikrofonu nasıl? (Oyun içinde, kayıtta ve Skype programlarında)
Rahat mı? (10 saat aralıksız takacağım için önemli...)

Kulaklığın malzeme kalitesi nasıl? Kolay kolay çatlar veya kırılır mı? Çıkan yerlerinin temizliği kolay mı?
Daha az harcayıp G230 alsam benim için daha iyi mi olur? (Genellikle hikaye bazlı oyunlar oynuyorum, eğer BF ve R6S gibi oyunlar oynasam bile çok profesyonel oynamıyorum.)
Kulaklığın sorunları var mı?

Ve ya bu fiyatlara önerdiğiniz bir kulaklık var mı?

Yardım edecek/etmeye çalışacak herkese şimdiden teşekkürler :)

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Rahatmı = Evet rahat.
Ses kalitesi nasıl = Normalden daha iyi, dandik bir kulaklık değil. İşini görür.
Mikrafonu = Bebek gibi ses veriyor, çok güzel.
Malzeme kalitesi = Her malzeme zorlarsan kırılır, ggüzel kullanmak sennin elinde.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Bende G230 bulunuyor ve 2 yıldır gayet memnunum. Parçaları çok sağlam. En az 50-60 kere yere düşürdüm yinede bir şey olmadı. Mikrofonu, ses kalitesi, rahatlığı gayet güzel. Bence G230 alabilirsin.

BYTH

Emekli
En iyi cevaplar
17
Şu ana kadar gelen tüm yorumlar teşekkürler :)

Biraz araştırdıktan sonra Sinerji'de 150 TL'ye Siberia 150 buldum. Peki bu kulaklık hakkında düşünceleriniz nelerdir?

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Şu ana kadar gelen tüm yorumlar teşekkürler :)

Biraz araştırdıktan sonra Sinerji'de 150 TL'ye Siberia 150 buldum. Peki bu kulaklık hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Bu listede kilerde iş görür.Bi bakmanı isterim.
Açtığında karşına gelen kulaklık gayet iyi.Ama kulak bölümü biraz büyük.Kulağın fazla büyük veya fazla küçükse rahat edemeyebilirsin.

Senin attığın kulaklık hakkında bir fikrim yok.

BYTH

Emekli
En iyi cevaplar
17

Bu listede kilerde iş görür.Bi bakmanı isterim.
Açtığında karşına gelen kulaklık gayet iyi.Ama kulak bölümü biraz büyük.Kulağın fazla büyük veya fazla küçükse rahat edemeyebilirsin.

Senin attığın kulaklık hakkında bir fikrim yok.

Bu tür ürünleri bir kez alıp 1-2 yıl kullanmak istiyorum. Evet markası olunca iyi olmuyor ancak daha güvenilir geliyor bana o yüzden pek o tür ürünlere bulaşmak istemiyorum.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
FPS tarzı oyunlar oynuyorsan tavsiyem olur. Fiyat performans ürünü denilebilir. Mikrofonu kaliteli olmasına ancak şu an ki kullandığım G430 mikrofonu okumadığı için mağazaya geri gönderdim.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
2 tane kullandım gerçekten işe yarayan bir kulaklık. Ses kartı cihazın içinde olduğu için 7.1 surround seçeneği sunuyor. Öneririm.