Kulaklık seçimi ^^

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben senelerden beri telefonlardan, mp3 çalarlardan ve oradan buradan bulduğum kulaklıklarla müzik dinlemiş bir insanım. Son günlerde bu olay canıma tak etti ve kendi bütçeme uygun, beni en az 2 sene idare edebilecek ve maddi sınırlarımı zorlamayacak bir kulak üstü kulaklık arayışı içine girdim. İnternette geçirdiğim uzun vakitler sonucunda Sony'nin Mdr zx-100 adlı bir kulaklığı gözüme çarpmıştı; fakat kulaklığın vasat derecede kötü olduğu hakkında duyumlar almıştım. Bende harçlığımdan biraz kısıp bu kulaklığın bir üst modeli olan Mdr zx-300 adlı kulaklığı almaya karar vermiştim; Fakat bütçeyi biraz da yükseltip [50 Tl daha yüksek] Bu kulaklığında bir üst modeli olan Sony mdr zx-600 adlı kulaklığı almakta karar kıldım. Ne yazık ki şu sıralar, elime pek para geçmediğinden bu kararımdan vaz geçip Sony mdr zx-300'ü almakta karar kıldım.

Şimdi sizlere soruyorum, 50 Tl verip Sony mdr zx-300 modelini mi alsam ?
Yoksa parama kıyıp yaklaşık 130 Tl civarında ki Sony mdr zx-600 modelini mi alsam ? [Maddi durumumu hesaba katarsam bu kulaklığı almam benim için ******* olur ^^]
Dediğim gibi ben hayatım boyunca oradan buradan çıkan kulaklıklarla müzik dinlemiş insanım. Yok basmış oymuş buymuş, Dj kulaklığıymış beni ilgilendirmez. Mdr zx-300 adlı kulaklığı alırsam müziğin doruklarına ulaşabilir miyim ?

Bu arada kulaklığın özelliklerini içeren linkler;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bence zx -300'ü al ama yine de sen bilirsin bir çevrene falan danış git bu işlerden anlayan bir tanıdığın varsa ona danış.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun orada işte, çevrem olsa zaten MineCraft forumunda böyle bir konu açmazdım ^^
Açtığım yer donanım bölümünde de olsa doğru dürüst bir cevap alamayacağım gibi duruyor ^^

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sorun orada işte, çevrem olsa zaten MineCraft forumunda böyle bir konu açmazdım ^^
Açtığım yer donanım bölümünde de olsa doğru dürüst bir cevap alamayacağım gibi duruyor ^^
İkisinin özelliklerini karşılaştır, verdiğin para değecek olanı seç. ^^

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu fiyat seviyesinde aşırı fark olmayacaktır iki kulaklık arasında. Tek tavsiyem sözlüklerden, forumlardan kulaklık hakkında yorumlar okumandır. Tabi bu yorumlar "çok güzel" veya "çok kötü" olanlar değil, kulaklıkların hassas noktaları, zayıflıkları ve avantajları olmalı. Her seviyede ve şekilde kulaklık kullanmış biri olarak önerim budur sana.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu fiyat seviyesinde aşırı fark olmayacaktır iki kulaklık arasında. Tek tavsiyem sözlüklerden, forumlardan kulaklık hakkında yorumlar okumandır. Tabi bu yorumlar "çok güzel" veya "çok kötü" olanlar değil, kulaklıkların hassas noktaları, zayıflıkları ve avantajları olmalı. Her seviyede ve şekilde kulaklık kullanmış biri olarak önerim budur sana.

Kulaklığın Bass seviyesinin yeterli ve tatmin edici olduğu söyleniyor, Tiz seslerde kristal niteliğindeymiş. Ayrıca uzun süreli kullanımda kulağı rahatsız etmediği söyleniyor ^^
Genellikle Bass müzik dinlemeyen biri olarak Mdr zx-300'ün beni tatmin edeceğini düşünüyorum.
Yorumunuz için teşekkürler, sanırım Zx-300 Modelini almakta karar kıldım ^^