BlackiePie
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben senelerden beri telefonlardan, mp3 çalarlardan ve oradan buradan bulduğum kulaklıklarla müzik dinlemiş bir insanım. Son günlerde bu olay canıma tak etti ve kendi bütçeme uygun, beni en az 2 sene idare edebilecek ve maddi sınırlarımı zorlamayacak bir kulak üstü kulaklık arayışı içine girdim. İnternette geçirdiğim uzun vakitler sonucunda Sony'nin Mdr zx-100 adlı bir kulaklığı gözüme çarpmıştı; fakat kulaklığın vasat derecede kötü olduğu hakkında duyumlar almıştım. Bende harçlığımdan biraz kısıp bu kulaklığın bir üst modeli olan Mdr zx-300 adlı kulaklığı almaya karar vermiştim; Fakat bütçeyi biraz da yükseltip [50 Tl daha yüksek] Bu kulaklığında bir üst modeli olan Sony mdr zx-600 adlı kulaklığı almakta karar kıldım. Ne yazık ki şu sıralar, elime pek para geçmediğinden bu kararımdan vaz geçip Sony mdr zx-300'ü almakta karar kıldım.
Şimdi sizlere soruyorum, 50 Tl verip Sony mdr zx-300 modelini mi alsam ?
Yoksa parama kıyıp yaklaşık 130 Tl civarında ki Sony mdr zx-600 modelini mi alsam ? [Maddi durumumu hesaba katarsam bu kulaklığı almam benim için ******* olur ^^]
Dediğim gibi ben hayatım boyunca oradan buradan çıkan kulaklıklarla müzik dinlemiş insanım. Yok basmış oymuş buymuş, Dj kulaklığıymış beni ilgilendirmez. Mdr zx-300 adlı kulaklığı alırsam müziğin doruklarına ulaşabilir miyim ?
Bu arada kulaklığın özelliklerini içeren linkler;
Şimdi sizlere soruyorum, 50 Tl verip Sony mdr zx-300 modelini mi alsam ?
Yoksa parama kıyıp yaklaşık 130 Tl civarında ki Sony mdr zx-600 modelini mi alsam ? [Maddi durumumu hesaba katarsam bu kulaklığı almam benim için ******* olur ^^]
Dediğim gibi ben hayatım boyunca oradan buradan çıkan kulaklıklarla müzik dinlemiş insanım. Yok basmış oymuş buymuş, Dj kulaklığıymış beni ilgilendirmez. Mdr zx-300 adlı kulaklığı alırsam müziğin doruklarına ulaşabilir miyim ?
Bu arada kulaklığın özelliklerini içeren linkler;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: