RepublicanSensei
ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
- En iyi cevaplar
- 0
Dediğim gibi onu yapabilirsin sen kulenin elinde tutuğu yere bizim tasarımı koy.En iyisi skript LOL sunucusu kurmak...
Ayrıca: Süper olmuş ve o tasarım gelirse sen bildigin lol kulesi yaptın![]()
Dediğim gibi onu yapabilirsin sen kulenin elinde tutuğu yere bizim tasarımı koy.En iyisi skript LOL sunucusu kurmak...
Ayrıca: Süper olmuş ve o tasarım gelirse sen bildigin lol kulesi yaptın![]()
Aslında bu skripti schematic ile uyarlayabilirsek süper olurDediğim gibi onu yapabilirsin sen kulenin elinde tutuğu yere bizim tasarımı koy.![]()
Olabilir örneğin /kule yarat komutu ile //schematic load xxx sonra //paste yapabilirizAslında bu skripti schematic ile uyarlayabilirsek süper olur![]()
PirateSK bunu yapabiliyor.Olabilir örneğin /kule yarat komutu ile //schematic load xxx sonra //paste yapabiliriz
GüzelPirateSK bunu yapabiliyor.
Evet, inceledim gayet güzelmiş. PirateSKPirateSK bunu yapabiliyor.
Bak anvilin yerine dispanser koyarsan kuleler yine çalışırAslında Kulenin Tasarımını![]()
Yapabilirsin.
Yapmadı tower defence eklentisinin videosunu koyduilk olduğunu sanmıyorum @Schaffer79 adlı arkadaşımızda bunu yapmıştı diye biliyorum hak yemeyelim lütfen birde schaffer79 arkadaşımıza soralım önce kim yapmış ?
Önce biz yaptık ama bu javayla değil skript ileilk olduğunu sanmıyorum @Schaffer79 adlı arkadaşımızda bunu yapmıştı diye biliyorum hak yemeyelim lütfen birde schaffer79 arkadaşımıza soralım önce kim yapmış ?
Alttaki kodları görmeyen repüb*Yapmadı tower defence eklentisinin videosunu koydu![]()
Yalnız o eklentiyi kendim baştan yazdım ve bir link ilavesiyle kaynak kodlarını kullanın diye paylaştım -,-Yapmadı tower defence eklentisinin videosunu koydu![]()
my bad *.*Yalnız o eklentiyi kendim baştan yazdım ve bir link ilavesiyle kaynak kodlarını kullanın diye paylaştım -,-