Kullanıcı Adımı Değiştirsem Mineplexe Aynı Hesapla Devam Edebilirmiyim ?

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada arkadaşlarımız sayısal kod dediği şey UUID (yada ben öyle anladım) araştırabilirsin. Mineplex dedikleri gibi UUID ile kullanıcılarını isimlendiriyorsa hesabın eski verilerinin bozulması imkansız. İyi forumlar :)

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada arkadaşlarımız sayısal kod dediği şey UUID (yada ben öyle anladım) araştırabilirsin. Mineplex dedikleri gibi UUID ile kullanıcılarını isimlendiriyorsa hesabın eski verilerinin bozulması imkansız. İyi forumlar :)
yav her neyse işte ben şu hesabımızı mojangtan aktive ederken XXXX-XXXX-XXXX veya daha değişik bir şekilde girdiğimiz kodlardan bahsediyorum adının UUID olduğunu yeni öğrendim :D

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rahatlıkla Devam edebilirsin. Mineplex senin nickini değil, hesap bilgilerini kullanıyor. Senin IP adresin orada kayıtlı ve senin e-mailin falanda orada var. Bir yerde özel bir şekilde kayıtlısın. bir şey olmaz.[DOUBLEPOST=1434663025,1434662933][/DOUBLEPOST]
Saçmalamış konudakiler , ismini değiştirebilirsin crackli sunucular dışında sorun olmaz
Şöyle düşün senin ismin BlueHeaven34061 , bu sadece görünen ismin bunun gibi birde özel kodun var ve bu özel kod asla değişmez
mineplex seni isminden değil özel kodundan tanıyor bu durumda üyeliğin gitmeyecek
Evet. bu arkadaşın yorumunu %100 destekliyorum. örn. adamın adı "A" kodu şu: Z14FG Adam adını "B" yaptı. Sunucu "Mojang" a erişiyor ve seni bulup hemencecik kodunu doğruluyor.[DOUBLEPOST=1434663119][/DOUBLEPOST]Hem bozulsa bile "Mineplex" adminlerine ulaşıp geri alırsın. bir şey olmaz.

FrknZhlp

Founder Of TatliXYX & CraftingCodes
En iyi cevaplar
0
Hicbir sorun cikmaz preminium sunuculara ismin ile kayit olmuyorsun cracli sunuculara ismin ile kayit oluyorsun bizzat denedim

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi