Kum İle Hazırladığım Bir Sistem

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1

Evet,öncelikle konuma gelerek beni şereflendirdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.Devre sade ve basit olmasına rağmen survival oynayan arkadaşlarımız için diğer oyuncuları ve mobları tuzağa düşürmek için gerçekten de yararlı olduğunu söyleyebilirim.

Sistemin çalışma mekanizması aslında çok basit.Önce aşağıda paylaştığım resimdeki gibi bir yapı yapıyoruz.

Yapımızı aynı bu şekilde yaptıktan sonraysa tahtaların altına TNT yapıp sonraysa TNT'lerin üstüne kum koyuyoruz.

Galiba artık sonlara doğru yaklaşmaya bir engel kalmadı.Sonraysa kişinin içeri girememesi içinse yapışkan piston ile bir kapı sistem kuracağız.Böylece kişi direk olarak boşluğu boylayacaktır.

En son aşama olarak burayı oyuncuların görmemesi için kapatıyoruz.

Bugünde basit ama kullanışlı olan bir tuzağın sonuna gelmiş bulunuyoruz.Konumuz buraya kadar.Bana bu güzel konuda eşlik ettiğiniz için teşekkürler!
İyi Forumlar!

@Pluginsel @Gutenberg @Breakthrough @ruddeTR @Atomy @Kovalski @GoldenStone @Mr_ArifK
 

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Güzel olmuş, eline sağlık :)
 

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit bir sistem olmuş gibi, tabi yapanlar olacaktır. Ama ben survival da oynuyorsam tnt lerimi bu iş harcamam kusura bakma.
 

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Basit bir sistem olmuş gibi, tabi yapanlar olacaktır. Ama ben survival da oynuyorsam tnt lerimi bu iş harcamam kusura bakma.
Aslında örslerle bir sistem de kurabilirdim.O zaman da bu sistem çok pahalı deyip kimse yapmayacaktı.Ben de hem basit hem hoş olsun bari dedim.Ve bu tuzağı biraz daha geliştirip aşağı düştüğümüzde parkura benzer bir şey oluşturmayı düşünüyorum.Aynı o şekilde orada da tuzaklar olacak.
 

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Basit ama yararlı bir sistem olmuş. Fakat böyle dev bir yapının içine girmek de cesaret ister. :D Yani girmeden önce bir yahut iki kere düşünmek gerek. Fakat bunu bir ev olarak düşünürsek ve bir hayatta kalma sunucusu içerisindeysek ayrıca yağmalamak için içeri giriyorsak, yararlı bir sistem olur. :şapka:
 
Üst