Kumar Makinesi!

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapımda olan sunucum için (Reklam olcağından isim vermiyorum) Skript ile yaptığım kumar makinesi..Eklenecek fikirlerinizi bekliyorum :)
Not: Video'da 3 renk biliniyor, normalde 3 renk aynı olunca parayı geri veriyor orda bi hata yapmışım düzelttim.
3 renk parayı geri verir
4 renk paranın 2 katını
5 renk paranın 3 katını
1 yada 2 renk ise para vermez yatırılan para çöpe gider.

Son düzenleme:

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kumar'ın kelimesi bile bana kötü geliyor, dinimizce yasaklı olan bir oyunu neden sunucuna taşıdın anlamış değilim ve böyle saçma salak şeyler yaparakta farklı olamazsınız.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 değil de 3-4 olsaymış iyiymiş.
Ve kumar bittikten sonra yünler sıfırlansın (ör:hepsi beyaz olsun.).

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Sadece müslümanlıkta kumar yok sanmayın hiçbir din kumarı iyi görmüyor ama dini konuyu açmıyım ve bil ki -10 kitleye sahip bir oyuna kumar diye bir şey getirmek saçma :/ pikaçu diyip atlayan arkadaşlarımız kumarbazım deyip geçinmesin

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gerçek bir slot makinası gibi yapsan 3x3 görüntü verse ve her kat için gibi seçenek olsa. Yani bildiğimiz slot makinası olsa tadından yenmez. Şuanki haliyle kazanma ihtimali çok düşük gibi duruyor.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Nerden biliyon belki ateist,satanisttir .s
Ne olursa olsun kumar oynamak çok riskli bir iştir ve düşük olasılıklarla çalışırsın yani matematiksel olarak hesap yaptığında şu 3 slotluk makinelerde kaç farklı yaşanabilecek durum var yani ya çok yetenekli zeki olmalısın ya da hayatını çöpe atıcak kadar özür dilerim

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek bir slot makinası gibi yapsan 3x3 görüntü verse ve her kat için gibi seçenek olsa. Yani bildiğimiz slot makinası olsa tadından yenmez. Şuanki haliyle kazanma ihtimali çok düşük gibi duruyor.
Şuanki halinde her slot 4 renk arasından seçiliyor dönerken farklı renkler çıkıyor sadece :) Yorumunu dikkate alıcam teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1434486535,1434486336][/DOUBLEPOST]
Ne olursa olsun kumar oynamak çok riskli bir iştir ve düşük olasılıklarla çalışırsın

Haklısın açıkçası ben sunucudaki oyuncuların paralarını bitirmesi amacıyla koydum :)

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeş gayet güzel bir sistem, alakasız yorum atanlar olmuş o arkadaşları hiç ipleme bence, kumar değilde "Şans Makinesi" deseydin eminim konuya bakmazlardı bile.Neyse gayet güzel bir sistem umarım sunucun başarılı olur.