veremembu boş konudur kum kapının üstünde kimi kandırıyosun?
sorularım var
seedi ver?
mapin linkini ver?
seni yönetime şikayet etcem!bu aldatmaca bende yaptım aynısını kapının üstüne koyuyo
Dünya oluşturulurken bütün bloklar böyle olur . orada bulunan bir kum bloğunu kırersanız bug ortadan kalkar . Tuzaklar için idealdir
Biliyorum ama adamın böyle sahte fotolar koyacağına adam gibi bug olmuş olsun en azından öyle fotolar koysun bari diye düşünüyorum.Dünya oluşturulurken bütün bloklar böyle olur . orada bulunan bir kum bloğunu kırersanız bug ortadan kalkar . Tuzaklar için idealdir![]()
arkadaşım ben durumu açıklayayım bak ben minecraftta diğer kişilerin yaptıgı mapları oynarım solar survival skyblock veya multı gibi. single yi de sadece canım sıkılınca veya garip yapılar bunun gibi buglar bulmak istediğimde (İşsizliğim tutunca) açarım bi dünya al bak reis minimap a orasıda garip o konuylada ilgili konu forumda mevcut gir bak. Ve son olarak survival oynadığım mapları açtığım gün silerim. sadece dağın içine dogru kazar, zindanlara girmeye çalışırım bulamazsam silerim. Ve foruma kayıt olduğum günden beri hiçbir zaman sahte kandırma amaçlı hiçbir şey paylaşmadım. İnanmak ya da inanmamak sana kalmış. İyi forumlar.mapi ver bakcam vermezsen sen yalancı durumuna düşüceksin
SANA VERMİCEM!mapi ver bakcam vermezsen sen yalancı durumuna düşüceksin
abi nolur şu konuya adam akıllı cevap verin!o zaman lütfen konu arşive böyle kandırmayın insanları