Kuralsız NW [Developer ve Builder Alımı]

YogurtluBaklava

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Developer Olmak İçin
-----------------------------------
ismin;

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl);

Minecraft Adın;

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ;

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ;
------------------------------------------------------------------------------------
Ne zamandır JAVA,PHP ve MYSQL yazılım dilleri ile uğraşıyorsun ?;

Daha önce developerlık yaptığın serverlar var mı ? (Varsa iletişim linklerini ve ismini ekle);

Minecraft için kodlanmış Java kodlarından en az 2 tane örnek;

Server'a günde kaç saatini ayırabilirsin?;

------------------------------------------------------------------------------------

İletişim bilgilerin;

Sözleşme
Ben ''Buraya senin ismin'' hiçbir baskı altında kalmadan KuralsızNW sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde developer (geliştirici) olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim.Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da kendime pay çıkaracak şekilde bir işlem uygularsam cezalandırılacağımı biliyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

İsmin;

Minecraft Adın;

Ne zamandır build yapımı ile uğraşıyorsun ?;

Daha önce builderlık yaptığın serverlar var mı ? (Varsa iletişim linklerini ekle);

En iyi buildlerinin fotoğrafları (En az 3 tane);

İletişim bilgilerin;

Ben ''Buraya senin ismin'' hiçbir baskı altında kalmadan KuralsızNW sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum .

HappyGapple

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
------------------------------------------------------------------------------------------------------
İsmin;EmirCan

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl);28.01.2003

Minecraft Adın;HappyGapple

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ;Yok

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ;Evet
Ne zamandır build yapımı ile uğraşıyorsun ?;5 Yıl

Daha önce builderlık yaptığın serverlar var mı ? (Varsa iletişim linklerini ekle);8-9 Server Var !

En iyi buildlerinin fotoğrafları (En az 3 tane);Resim Atmam Build Çalıştığım Bir Server Var Oraya Davet Edeyim Sizi

İletişim bilgilerin;Skype : emircan.c55

Ben ''Buraya senin ismin'' hiçbir baskı altında kalmadan KuralsızNW sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum .

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ismin;Arda

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl);200.02.25

Minecraft Adın;KrisA

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ;YOK ama İHTİYAÇ olunca(ItzDarkHeroYT)

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ;Mlsf Yok ama Çok yakın zamanda alacam.

İletişim bilgilerin;Skayp:BOmBAStiK

KABUL ediyorum

YogurtluBaklava

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emircan Bey Alınıdınız.Skypemi Ekleyiniz. umutreiz31
Arda BeyMalasef Sizi Alamam Mikrafonunuz Olması şart iyi günler

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1 senedir build yapıyorum

Resim Atamam server ip atarım gelir bakarsınız.

YunusEmrKY

Tost mu o ?
En iyi cevaplar
0
Reklam
Developer Olmak İçin
ismin;

Minecraft Adın;

Daha önce developerlık yaptığın serverlar var mı ? (Varsa iletişim linklerini ve ismini ekle);

YogurtluBaklava

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reklam
Developer Olmak İçin
ismin;

Minecraft Adın;

Buraları Doldurman Gerek.

aku2005

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ismin;Kerem

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl);26.07.2005

Minecraft Adın;aku2005

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ;aku205

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ;var ama kullanmıyorum (bebek gibi sesim geliyor)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
ismin;Kerem

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl);26.07.2005

Minecraft Adın;aku2005

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ;aku205

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ;var ama kullanmıyorum (bebek gibi sesim geliyor)

Bence mikrofonun senin sesini iyi iletiyor. 11 yaşındasın değil mi?