Kurtların Sessizliği [1]

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yer: Djyee'nin sunucusu.
Zaman: 2015
Bu bir AVCI'nın gerçek günlüğüdür.
Bir çırağın yükseliş yolundaki adımlarının günlüğüdür.

Günlük Sahibi: Eren666, Nam-ı diyar Avcı.
Kurtadamların ve Vampirlerin avcısı.

-Hikaye-

Kitapları sondan okumayı severim. Küçüklüktün beri yaptığım bir huydur. İlk başta kitabın son sayfasını okurum. Avcı'nın günlüğünü de elime ilk aldığımda bunu yaptım ve son sayfasını okumaya başladım. Kötü bir el yazısıyla özensiz yazılmışa benziyordu. Bir günlük olduğu belliydi.

"Son saldırımız için hazırlanıyoruz. Yarasaya artık eskisi kadar güvenmiyorum. Kurtadam içgüdülerini bastırmak için çaba sarf ediyor. Eğer içgüdülerine yenik düşüp bize ihanet ederse bu ölüm avcılarının sonu olur. Yarınki mağara saldırısını yapmak için hazırladığımız 2 helikopterden birisinin motoru bugün eğitim sırasında bozuldu. Kurtadamların inlerine yapacağımız saldırıyı tek helikopter ile yapmak zorundayız. Yarın zaferimi gururla yazacağım !"

Ama devamı yoktu. Ne olduğunu oldukça merak ettim. Uçurumda ölü bir bedende bulduğum bu günlük bana gizemi vaad ediyordu. Sanırım ilk sayfasından okumalıydım.

"Merhaba günlük ! Ben Eren666, Gizli Ölüm Avcıları örgütünün lideri. O kadar gizli ki, benden başka kimse bilmiyor ! Tek hayalim vampirlerin ve özellikle modern kurtadamların saçtığı dehşeti engellemek. Kurtadamlar son günlerde farklı tüfekler kullanarak Hlayle kasabası ve etrafındaki masum halkı avlıyorlardı. Buna "Av" deniyordu. Bende eski bir Cadı Avcısı üyesiyim. Bizlerde eskiden "Av" lara çıkar onlarca kurtadam öldürürdük.
Ancak artık cadı avcıları tamamen dağıldı."
...
"...Elimde 840 dolarım var. Bununla önce kaliteli bir tüfek almalıyım. Kasabadan bana katılan birkaç köylü var. Onlara silah alabilecek yeterli param yok. Ama ormandaki gizli karagahımızı savunabileceğimi sanıyorum. Ayrıca yarasa adını verdiğim -gerçek adını sana bile söyleyemem günlük, bu çok gizli- bir köylü, kurtadamların içine sızdı. Onuna uzun süredir iletişim kuramadım ama ileride onun bana yardımı dokunabilir."
...
"...Silahımı aldım. Ormandaki karargah inşaatımız da bitti. Ancak para sıkıntısı çekiyoruz. Sorunu çözmek için bir grup tırın geçişi esnasında bölgeyi koruma işini aldım. Silahlı 3 adamım ve ben tırın geçiş yapacağı bölgeye gittik. Ajanım yarasadan kurtadamların tır konvoyuna saldıracağı hakkında bir istihbarat aldım. Sanırım çok kısa bir süre sonra bir çatışma yaşayacağız."

Bölüm 1'in sonu