Kuruluş | Adventure Map | by Baturkmez

Haritamı nasıl buldunuz?

• Berbat

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 10.0%
  • Normal

Kullanılan: 3 30.0%
  • İyi

• Çok iyi

• Kullanılan toplam oy
    10

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaptığım ikinci haritadır. 4-5 ay oldu yapalı.

Fragman:

HİKAYE

Kuruluş, yıllar önce Mars adındaki bir katilin bir köyü mahfedip bu köyün sahibine yaptığı hafıza büyüsünün sonuçlarını anlatan bir map’tır. Mars, sonrasında ölmüştür ve ölü olmasına rağmen köye halen kötülükleri yansımaktadır. Buradaki köyün sahibi siz oluyorsunuz. Hikaye de burada başlıyor.

-1.7.2 versiyonun üstünde oynanmalıdır.
-Kurallar, indirdiğiniz dosyanın içindeki not defterinde yazmaktadır.
-3 kişiyle oynanması en doğru karardır ama 1 kişilik ve 2 kişilik de oynanabilir. (3 kişinin üstünde oyuncu ile oynanmaz.)
-Texturepack dosyanın içindedir.
-Elmaslar puanınız olacaktır.

NOT: Doğmanız gereken yerde doğmadıysanız koordinatlar:
x: 136 y: 65 z: 113 (Gitmek için /tp @a 136 65 113 yazın)

Eğer oynayıp video çekerseniz bana linkini gönderebilirsiniz. Bekliyorum. :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Dostibas

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
internet yavaş ama indirmedim videyoda yüklenmiyo ama bence iyrenç olmuş adı sacma

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yorum yazsanız daha iyi. Ona göre geliştiririm kendimi. Ama bu haritalar kötü. Yani şimdi bayadır uğraştığım bir harita yapıyorum bu yaptığım haritada iddalıyım. Hayırlısı. :)
ya yorum yazsında o zaman izlemeden fragmanı filan yorum yazmasın daha bu konuya mesaj yazmak için dün kayıt olmuş bugün 16 ağustos 2014 ve mesaj sayısıda 1 sırf bunun için hesap açmış

Emir0715

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Baturkmez şimdiye kadar oynadığım en iyi adventure map çok güzel olmuş ellerine sağlık birazdaha uzun olsaymış keşke 15 dk da bitti :D

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Baturkmez şimdiye kadar oynadığım en iyi adventure map çok güzel olmuş ellerine sağlık birazdaha uzun olsaymış keşke 15 dk da bitti :D
Bu haritayı 4-5 ay önce yapmıştım. Şimdi bir harita yapıyorum. Yaz sonuna kadar biter sanırım. Bu arada en iyi harita demene üzüldüm açıkçası çünkü bu haritaya göre çok çok daha iyi haritalar var. Ama şu an yaptığımda dediğim gibi iddalıyım. :D

Emir0715

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu haritayı 4-5 ay önce yapmıştım. Şimdi bir harita yapıyorum. Yaz sonuna kadar biter sanırım. Bu arada en iyi harita demene üzüldüm açıkçası çünkü bu haritaya göre çok çok daha iyi haritalar var. Ama şu an yaptığımda dediğim gibi iddalıyım. :D
Aga oynamadım oyle haritalarbulamadım cunki varsa bi link atta :D

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu sitede bence en iyi haritalar korku haritaları. Ama haritalar bölümüne gelince aşağıda "Konu Gösterim Seçenekleri"ne gel. Konuların türünden cevap sayısına gel ve orada baştaki haritalardan seç. :D En iyi haritalar bence orada.

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Korku mapı yapmanı tavsiye etmiyorum. Yeterince korku mapleri ile uğraşan var. başka bir türe yönelirsen çok daha güzel olur.
Bilmiyorum. Zaten şu an yapmaya devam ettiğim iddalı bir harita var. Ona daha zaman var yani. :D[DOUBLEPOST=1408477613,1408430665][/DOUBLEPOST]Güncel

Son düzenleme: