Kuyruk Sokumu | Bağsur | Kıl Dönmesi | Gir İçeri

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kuyruk sokumumda bi ağrı var dış tarafda herhangi bi şişik yara falan yok ama iç tarafda bir şey var sanırsam dokununca sanki kemiklerim eziliyor.
Kıl dönmesinden korkuyorum kıl dönmesi ise bi avuç kadar bir şey çıkarıyorlarmış ameliyatla :pof::pof::pof: tam bir bilgisi olan varmı acaba ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sende bu aşamadayken asla iyileşmeyeceğini düşündüğümüz bir hastalık var. Soracak olursan değinebilirim belki. B)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ben burda insanca bir soru soruyorum gelip ergen ergen cevaplar veriyorsunuz.

Birader doktora gideceksin "ergen ergen" cevap istemiyorsan. Sorduğun yer minecraft forumu, adama gülerler be. (İncitmişsindir muhtemelen. Öyle müsait bir yerinden 1 metre kıl çıkacağını sanmam. Ama hastalık hastasısın sen onu da bil.)

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birader doktora gideceksin "ergen ergen" cevap istemiyorsan. Sorduğun yer minecraft forumu, adama gülerler be. (İncitmişsindir muhtemelen. Öyle müsait bir yerinden 1 metre kıl çıkacağını sanmam. Ama hastalık hastasısın sen onu da bil.)
Sana demedim zaten vurdur diyen arkadaşa diyorum ayrıca insan olmak için belli bir mekana ihtiyaç mı var benim için yok sağol yarın gidicem.