Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, kuzenlerinizle ilişkileriniz ne derecede? Kardeşten öte mi mesela? Yoksa sadece bayramdan bayrama mı görüşüyorsunuz, ya da hiç konuşmuyor musunuz?
Benim kuzenlerim ile ilişkim kardeşten de öte gibi. B)
durduk yere ooooo kuzen nassın gibi bi muhabbet olmuyor ama buluştumu ki genelde bayram vb şeyler yüzünden buluşmak zorunda kalıyoruz eğlenceli oluyor birde kerim var köyde o ayrı bak o kardeştende öte eğlencenin vücut bulmuş hali bayağı bi anım var onla. Benim steampunk sevdam çocukluğa dayanıyo ne oyuncaklar ne makineler yapmıştık halada yapıyoruz
Sadece 1 tanesiyle samimiyim onuda 2 yılda bir görüyorum. Hatta 2014 yılında düğün olmuştu da 2 tane kuzenim daha olduğunu öğrendim. Kendileri de şu an 20li yaşlarda o ana kadar görmemişim hiç
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.