KuzenPvP kendi serveri için yetkili arıyor!

RuLingPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle selamun aleyküm beyler.yeni server kuracağım yalnız paramız kısıtlı oluyor ve bulamıyorum.bana ayda 10 TL verecek bir arkadaş arıyorum.
tabii ki o parayı veren arkadaşlada ortak olcaz. KuzenPvp için pluginerda aranır plugin bilgisi yüksek olan yazsın alımlar aşağıda olacaktır.

(şu an elimde tam para olmadığı için serveri kuramıyorum ondan ortak arıyorum ve pluginer plugin olmadan serveri kuramam

Alımlar::
Mimar:
Ad:
Soyad:
Mimar olduğuna dair video(internetten almadığını bilmemiz için video %100 gerekli yoksa almam):
Oyunculara saygın:

Alımlar:
Rehber:
Ad:
Soyad:
Rehberlik bilgin:
Oyunculara saygın:
kim ne yaparsa ona mute vereceğin:

Alımlar:
Youtuber:
Ad:
Soyad:
Youtuber kanalın(en az 150 abone gerekli):

Kanalında Bizim serverimizi tanıtırmısın:

Alımlar:
Pluginer:
Ad:
Soyad:
Plugin bilgin:
Bize özel yapabileceğin plugin:
Bize Rütbe yapabilirmisin ve server için iyi pluginler bulabilirmisin:

Mimar:2kişi alıncak
Rehber:3 kişi alıncak usta rehber diye ayrılcak
Youtuber:2 kişi alıncak (serveri tanıtması şart!)
Pluginer:1kişi

Evet arkadaşlar böyle alımlar ortak olmak isteyen admin olucak yalnız, her ay 10TL vermelidir çünkü hem ortak olcaz onada para gitcektir.Sabırla Yazdıklarımı
Okuduğunuz İçin Teşekkürler Sağlıcakla Kalın Hoşçakalın

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Seferlik En Fazla 20 TL Verebilirim 2. Aya Da 10-15 Bendede Para Kısıtlı ...PayPal Kartım Var ....Fakat Kurucu luktan Öteye İleriki Zamanlarda Beni Anlaşmazlık Gibi Sebeplerden Atacağınızdan Korkuyorum.... Ve Server'ın Bilgilerini Bana Atacaksınız FTP'gibi işlemler Paneller Çozu Sey i Paylaşıcaz Senin Benim Yok Tamammı ? Ayrıca Nitrado Mu Kullanacağız ? BatıHost Mu ?.... Server Kaç Kişilik Olacak Benim İçin En Az 30 ' Kişilik... Olmalı Kuzenlerim de Var Bunlara Yetki Vermemi Çok Sorgulamamalısın En Fazla 2 Kişi Alacağım Kuzenden Tabi Ortak Olursak Ve Server Ne Kadar Süreli Olacak Hepsini Cevapla Anlaşaım... Skype : NirvanaTürkiye Mete Animation

Son düzenleme:

firebosss

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mimar :
Ad : CEm
SoyAd : Öz****
Yetkili Olduğun Serverler : Double PVp , Double Craft , BabaCraft , KVT , Snow Survival , TeknoMC , StarTurkMC , HayliCRaft , VE Adını hatırlamadığın 6 7 tane sw daha

Komut bilgin % 98

Oyunculara Saygın : Bİr Builder olsamda onlara oyuncu gibi davranırım Saygılıyımdır Bİrinin rütbesi bende düşük olsa ama benden yaş olarak büyük olsa abi derim

Swdeki Tagları yapabilirim Taglara yetki ekleyebilirim :)

RuLingPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir Seferlik En Fazla 20 TL Verebilirim 2. Aya Da 10-15 Bendede Para Kısıtlı ...PayPal Kartım Var ....Fakat Kurucu luktan Öteye İleriki Zamanlarda Beni Anlaşmazlık Gibi Sebeplerden Atacağınızdan Korkuyorum.... Ve Server'ın Bilgilerini Bana Atacaksınız FTP'gibi işlemler Paneller Çozu Sey i Paylaşıcaz Senin Benim Yok Tamammı ? Ayrıca Nitrado Mu Kullanacağız ? BatıHost Mu ?.... Server Kaç Kişilik Olacak Benim İçin En Az 30 ' Kişilik... Olmalı Kuzenlerim de Var Bunlara Yetki Vermemi Çok Sorgulamamalısın En Fazla 2 Kişi Alacağım Kuzenden Tabi Ortak Olursak Ve Server Ne Kadar Süreli Olacak Hepsini Cevapla Anlaşaım... Skype : NirvanaTürkiye Mete Animation
Kardeşim skypeden konuşalım

Berkaymod123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alımlar::Mimar
Mimar olmak istiyorum/istemiyorum:Evet İstiyorum
Ad:Berkay
Soyad:Aksoy
Yetkili olduğun serverlerler: Tam Olarak Adlarını Bilmiyorum bi CrashCraft bi TurkMaster ve daha fazlası...
Komut bilgin:%95
Oyunculara saygın:Süper

lanberke

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alımlar:: Mimar
Mimar olmak istiyorum/istemiyorum: iSTİYORum
Ad: Dursunberke
Soyad: Polat
Yetkili olduğun serverlerler: Lioncraft.forcecraft,legendcraft,ankanetwork vb 2 tane daha sw var ama hatırlayamadım
Komut bilgin: %93
Oyunculara saygın: davranışına göre

RuLingPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mimar alımları bitmiştir. Pluginer alımı ,Youtuber alımı ve Rehber alımı kalmıştır!!

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@RuLingPro Skype Açığım Ne Zaman Anlaşırız ?

Oye Diye Birisi İstek Yollamıştı O Senmisin ?

NovaBack

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber:
Ad:yaşar
Soyad:karakaya
Yetkili olduğun serverler:ismini hatırlamıyorum ama cok var
Rehberlik bilgin:%90
Komut bilgin:%90
Oyunculara saygın:%100 saygılı bir insanım
kim ne yaparsa ona mute vereceğin: yetkiliye küfür ,spam ,yetkili olmak istiyorum diye yalvarana,falan filan

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş anlaştık mı ?? Simdi Ortakmıyız 2 Kurucumuyuz .??

Mimar :
Ad : CEm
SoyAd : Öz****
Yetkili Olduğun Serverler : Double PVp , Double Craft , BabaCraft , KVT , Snow Survival , TeknoMC , StarTurkMC , HayliCRaft , VE Adını hatırlamadığın 6 7 tane sw daha

Komut bilgin % 98

Oyunculara Saygın : Bİr Builder olsamda onlara oyuncu gibi davranırım Saygılıyımdır Bİrinin rütbesi bende düşük olsa ama benden yaş olarak büyük olsa abi derim

Swdeki Tagları yapabilirim Taglara yetki ekleyebilirim :)
Merhaba Cem Mimarlık İsteğiniz hözden geçirilecektir...

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

JeaBX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mimar:
Ad:orhun
Soyad:Gökçe
Yetkili olduğun serverler:4 veya 5
Mimar olduğuna dair video(internetten almadığını bilmemiz için video %100 gerekli yoksa almam):video yok ss var elimde direk skype de atarıma
Komut bilgin:&100