l Chief Santin's Castle l Şef Santin'in Kalesi l Yapım aşamasında !

ManiacH

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ManiachTR kimdir amacı nedir ?

Arkadaşlar ben bildiğiniz veya bilmediğiniz gibi Mimar olarak bazı serverlar da çalışıyorum/çalıştım . Şimdi ise karşınıza tamamen kendi yaptığım çeşitli bina tarzlarını kullanarak bir kale yapıyorum .

İçerik , Anlatım ve Giriş

Bu haritada Şef Santin'in Kalesi ve Kalenin çevresi üzerinde duracağım . Ayrıca hiçbir plugin veya program kullanmadan yapmayı düşünüyorum .
Kaleyi çevreleyen geniş dağların içerisinde sanki bir karantina altına alınmış kale izlenimi veriyor burada Santin'in kalesi . Kullanılan yaşanılan bir şehirden çok Savaş ve Sığınma amaçlı yapılmış bir kaledir . [ Örnek Helms Deep ] Santin yaşadığı savaş ve savunma deneyimleriyle birlikte bu kaleyi yaptırmıştır . Yapımı yaklaşık 7 yıl süren bu kale 4 ayrı gözlem kulesi tarafından çevrelidir . Mısırın sıcak iklimini andıran ve piramit havası yaratan taşlar tarafından yapılmıştır .

RESİMLER[Yapım Resimleri]

Dağlar bu hizada olacak .

yavaş-yavaş yapıyorum .

YAPILANLAR ve YAPIM AŞAMASINDA OLANLAR ;

Kale : %0

Kuleler : %2

Çevre[Dağ,Orman vb] : Dağ : %13- Orman : %0 - Su Birikintileri vb - %0

Kale İçeriği : %0

[Yeni başlandı]

İndirme linki : Harita bitince eklenecektir :)

Tüm Yorum ve Tavsiyelerinizi bekliyorum .

Son düzenleme:

ManiacH

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kaleyi dağin içine yapip önüne bir orman yapmayi düşünüyorum sizce ?

-------
Kocaman dağlar hem uzun sürer hemde saçma olur dağların içindeki kale .

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dağları WP ile yapabilirsin en fazla 10 dk nı alır orman falan da koyarsın uğraşmazsın biyom için.

Saicon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şevkini kırmak istemem ama harita komple bittiği zaman istediğin zevke ulaşamayabilirsin. Hızın ve yeteneğin hakkında bir bilgim yok ama orta derece veya altında olduğunu düşünüyorsan bittiği zaman beklediğin tepkiyi alamayabilirsin.
Dağı "World Painter" ile yapmanı şiddetle öneririm. Hem böyle projede geçireceğin zaman azalır ve sıkılma ihtimalin büyük derecede azalır. Ve bitirdiğin zaman istediğin beklentiyi alma ihtimalin daha yüksek. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

ManiacH

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şevkini kırmak istemem ama harita komple bittiği zaman istediğin zevke ulaşamayabilirsin. Hızın ve yeteneğin hakkında bir bilgim yok ama orta derece veya altında olduğunu düşünüyorsan bittiği zaman beklediğin tepkiyi alamayabilirsin.
Dağı "World Painter" ile yapmanı şiddetle öneririm. Hem böyle projede geçireceğin zaman azalır ve sıkılma ihtimalin büyük derecede azalır. Ve bitirdiğin zaman istediğin beklentiyi alma ihtimalin daha yüksek. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Katılıyorum ama benim istediklerim buna uyuşmuyor yani World Paintle 10 dakikada yapabileceğim birşeyi elimle yaparsam kendimi ilk kendi biome çalişmamida güzel yapmiş hissederim . Önemli olan burda kendimi bu el becerisinde geliştirmek . Kaleyi ve Kuleleri kisa sürede yapabilirim . 3 günde biten bir çalişmayi insanlar beğense bile ben beğenmem . Yoksa bu işte nasıl ustalığa ulaşabilirimki ? World Paint , World Edit ve Voxel Sniper gibi plugin-programlari çok iyi biliyorum kullanmasini ancak ben elimle bir çalışma yapmayi deniyorum . Güzel olmasi umuduyla .

Saicon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum ama benim istediklerim buna uyuşmuyor yani World Paintle 10 dakikada yapabileceğim birşeyi elimle yaparsam kendimi ilk kendi biome çalişmamida güzel yapmiş hissederim . Önemli olan burda kendimi bu el becerisinde geliştirmek . Kaleyi ve Kuleleri kisa sürede yapabilirim . 3 günde biten bir çalişmayi insanlar beğense bile ben beğenmem . Yoksa bu işte nasıl ustalığa ulaşabilirimki ? World Paint , World Edit ve Voxel Sniper gibi plugin-programlari çok iyi biliyorum kullanmasini ancak ben elimle bir çalışma yapmayi deniyorum . Güzel olmasi umuduyla .
World Painter ile dağı yaptıktan sonra hala düzenlemeler yapabilirsin. Açıkçası çok uğraşarak dahada ustalaşmıyosun bu konuda. Yani tek proje üstünde atlayabileceğin seviye sabittir. Bir den çok çeşitli projeler yaparsan kendini değişik alanlarda daha çok geliştirirsin. Örnek vereyim:

-Bu proje ile kullandığın çeşitteki mimaride ilerleyebileceğin seviyeye 10 desek örneğin. Bu proje üstünde 15 gün uğraşıp 10 seviye olmak mı yoksa çeşitli değişik mimarilere yönelerek 10'un üstünde bir seviyede mimar olmak mı? Yani zaman bu açıdan senin içinde önemli. Ayrıca 3 günde çıkaracağın çalışmayı sen bile inanamayabilirsin :) Bizim genelde Æmmit ve diğer arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalara maksimum yani gerçekten en maksimum 4-5 günden fazla değildir. O da tembelliğimizden. 12-15 günlük bir projede sıkılıyoruz, boğuluyoruz artık o mekanda. :)

ManiacH

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:\ Kafam karıştı . :o o zaman başlıyorum WP ._. . Aslında projeyede bir el atmam lazım .

Son düzenleme: