l Format Sonrası Antivirüs Programları l Bycakr

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1

Herkese merhaba,
Hepimiz çeşitli antivirüs programları kullanıyoruz, fakat varlığından haberdar olmadığımız kaliteli birçok antivirüs programı bulunuyor. Bende burada sizlere bu programları tanıtmak amacıyla bulunuyorum. Virüs programı kullanmanız bilgisayar güvenliğiniz için çok önemlidir, ben keylogger tarzı virüsler yemem demeyin. korumanızı yapın !

# Güvenlik Programları #
Avast Pc, Mac ve Android için antivirüs uygulamasına gitmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.

Eset tüm zararlı yazılımlardan koruyan antivirüs uygulamasına gitmek için
.

360 Total Security antivirüs uygulamasına gitmek için
.

AVG Antivirüs bir virüs programı ve daha fazlası uygulamasına gitmek için
.

Microsoft Security Essentials antivirüs uygulamasına gitmek için
.

Avira antivirüs uygulamasına gitmek için
.

Kaspersky Lab antivirüs koruması ve internet güvenliği uygulamasına gitmek için
.

Bit Defender antivirüs uygulamasına gitmek için
.

Panda antivirüs uygulamasına gitmek için
.

Comodo Cloud Antivirüs uygulamasına gitmek için
.

# ANTİVİRÜS PROGRAMLARININ İŞLEVİ NEDİR #

Antivirüs programları virüsleri bulmak, karantina altına almak/silmek için çeşitli yöntemleri izlerler. Bu yöntemler antivirüs programlarının çalışma hızını ve prensiblerini belirler.

Herkesin bildiği 'Keylogger' adlı casus yazılımdan ve piyasamızdaki birçok çirkin/korkunç virüsten korunmak için lütfen sizde virüs programı edinin. Ücretsiz yada crack versionda olsa kullanmalısınız.Bu dosya güvenliğiniz, kişisel bilgileriniz için çok önemlidir.

# SEN HANGİ ANTİVİRÜS PROGRAMINI ÖNERİYORSUN #

Şahsen listede bulunanlar arasında en çok sevdiğim Kaspersky Lab denilen antivirüs programı, sistemi iyi olanlar için gayet ideal ve çok yüksek koruması mevcut. Ama Eset antivirüs programını şuanda kullanmaktayım, gayet iyi koruması var. Bu ikisi tercihlerim arasında en üst kısımdadır.
tabii ki araştırma yaparak, bizede detaylı bilgi verebilirsiniz :)

Beni dinlediğiniz, konuma girdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Yorumlarınız sayesinde konuda eksik görülen yerleri tamamlayacağım.
İyi forumlar dilerim.
Bycakr
Bakınız. @FuryRS - @RoWTeeN - @Atomy - @Gloin
Ve eklemeyi unuttuğum tüm kaliteli forum üyeleri :)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Avast is my favourite :D Gerçekten Avast İçin Lisans Satın Alırsanız Muhteşem Bir Programdır... Konu İçinde Ellerine Sağlık...
SAYGILARIMLA,
SonOsmanli --- H.İ.D. --- SpaceTR​

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Avast is my favourite :D Gerçekten Avast İçin Lisans Satın Alırsanız Muhteşem Bir Programdır... Konu İçinde Ellerine Sağlık...
SAYGILARIMLA,
SonOsmanli --- H.İ.D. --- SpaceTR​
Avast premier gerçekten harika dediğiniz gibi fakat o kasperskydan da ağır bir program :D

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Avast premier gerçekten harika dediğiniz gibi fakat o kasperskydan da ağır bir program :D
Valla Hocam 6 Yıl Önce Çok Eski Bir Bilgisayarım Vardı, Formata Götürdüğümüzde Adam Bunu Yüklemişti 4 Yıl Önce de Farkına Varmaya Başladım 4 Yıldan Beri Avastın Güncel ve Lisanslı Yazılımını Kullanıyorum.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Virüs programları kullanmayın. Ama bilgisayar hakkında fazla bilginiz yoksa kullanın.
Virüs programları bilgisayarları yavaşlatır. Siz farketmezsiniz bile. Ve buna çok dikkat edin,virüs programlarını kendi sitelerinden indirin eğer başka sitelerden indirirseniz Trojeni afiyetle yemiş olursunuz. Ruhunuz bile duymaz.
Yakında kendi virüs programı'mı kodlayabilirim belki..

Eğer PC hakkında bilginiz yoksa KasperSky kullanın. Avast bilgisayarda ki herşeyi engelliyor.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Virüs programları kullanmayın. Ama bilgisayar hakkında fazla bilginiz yoksa kullanın.
Virüs programları bilgisayarları yavaşlatır. Siz farketmezsiniz bile. Ve buna çok dikkat edin,virüs programlarını kendi sitelerinden indirin eğer başka sitelerden indirirseniz Trojeni afiyetle yemiş olursunuz. Ruhunuz bile duymaz.
Haklisiniz ancak sistemine gore yorucu olmayan virus programlarinin kullanilmasi sart diye dusunuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Haklisiniz ancak sistemine gore yorucu olmayan virus programlarinin kullanilmasi sart diye dusunuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendim için söylüyorum;
Zaten virüs programları aşırı gereksiz. Beynimiz var ve düşünebiliyoruz kendimiz de virüsleri engelleyebiliriz.
Ben de kullanıyorum fakat ev de benden başka bilgisayar kullanan ve fazla bir şey bilmeyen insanlar da var. O yüzden sürekli kişnemeyen KasperSky'ı kullanıyorum.

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
@Bycakr çok güzel konu hazırlamışsın tebrik ederim ama virüs programlar bilgisayarın oyun oynanmaz hale getiriyor bazen Ekran kartının güncellemesi geliyor yüklüyorsun virüs olarak algılıyor. Minecraft'ı virüs olarak algılıyor bü yüzden virüs programlarını pek sevmiyorum açıkçası.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
@Bycakr çok güzel konu hazırlamışsın tebrik ederim ama virüs programlar bilgisayarınıoyun oynanmaz hale getiriyor bazen Ekran kartının gücenllemesi geliyor yüklüyorsun virüs olarak algılıyor. Minecraft'ı virüs olarak algılıyor bü yüzden virüs programlarını pek sevmiyorum açıkçası.
Minecraft'ı virüs olarak algılaması doğal bir şey :D

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yalan söyliyim gözlerimi BullGuard aradı bilgisayarımda kullanıyorum biraz bilgisayarı kastırsada gerçeken listeye girmeyi hakeden bir program.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Yıllardır BitDefender dışında bir program kullanmadım kullanamadım.
Sürekli bozulan bilgisayarımı adam etmişti yeni bilgisayarımda da gelenek sürüyor.
Herhangi bir kasma sorunu yaşamadım, virüs sorunu yaşamadım. En iyi antivirüsler içinde hakkıyla yer alıyor.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yıllardır BitDefender dışında bir program kullanmadım kullanamadım.
Sürekli bozulan bilgisayarımı adam etmişti yeni bilgisayarımda da gelenek sürüyor.
Herhangi bir kasma sorunu yaşamadım, virüs sorunu yaşamadım. En iyi antivirüsler içinde hakkıyla yer alıyor.
Denemeyi düşünürüm çünkü benim kullandığım bullguard bilgisarımı ağırlaştırıyor gibi hakkını veriyor ama sonucta istediğim fps ile oynayarmıyorum. Önerin İçin Teşşekürler.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Güzel ve yararlı bir konu olmuş kadim dostum eline sağlık :dost:
BitDefender kullanıyorum mutluyum güzel program tavsiye ediyorum :şapka:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Antivirüse gerek yok. Reklam engelleyici kullanırsanız, bütün güncellemeleri yaparsanız ve her "chrome update" linkine tıklamazsanız hiç virüsünuz olmaz.

Ama illa kullanacaksanız Malwarebytes Anti-Malware öneririm.