[ l İnfumia l 1.13.2 l YAKIDA l ] - Doğru Tercih! lZORlGörevlKasalYemeklZümrütEşyalarl Daha Fazlası!

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5

Harita görsellerimiz, 11.02.2019 tarihinde başlangıç amacıyla konuya eklenecektir. Şuanda yeni başlandığı için elde çok bir görünüş olmadığından konuya eklenmesi uygun görülmemiştir. 11.02.2019 tarihinde konuya harita görsellerinin başlangıcı eklenecektir.

[ Discord adresimizden detaylı bilgi alabilirsiniz ]
[ Katılmayı unutmayın ]

( Not : Sunucu açılış tarihi şuanda 20 Haziran olarak görünmektedir )
( Konu altında yorum olarak, güncelleme ve eklemeler belirtilecektir. Discordda da belirtilmektedir )

• Beğen
Reactions: myy

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
Güncelleme Notu : V.1.1.0
#Saldırı bilgi ekranı eklendi. Artık saldırı yaptığınıza vurduğunuz hasar, kalan can ve son vuruşta yaptığınız bilgiyi görebileceksiniz.
#Sunucumuza ait yemekler eklendi. Kola/İnfumiaTost tarzı besinleri artık görevlerden elde edebilecek ve ekstra (10-20 saniye) lik özellikler alabileceksiniz.
#Sunucumuzda artık ekdiğiniz tarladaki ürüne mauseyi getirdiğinizde ürün otomatik olarak ekilip, hasılatını size veriyor!
#Tab için güzel bir eklenti ekledi, Tab'a bastığınızda korkutucu bir arayüz yerini güzel ve göze hitap eden bir tasarıma bıraktı!

• Beğen
Reactions: myy

myy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
elinize sağlık diycek bişi yk sn 2 gün sabırsızlıkla bekliyrum infumia ailesi, bide dc süresi bitmiş

Son düzenleme:

GeceKurtları

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sanki bizim bütün oyuncularımızı çalacaklar ıhmmmmm :(
furkan abi kızma ama : oyunucularını sen kendin kaybetdin
-ban yiyenler hemen açılıyor
-hack koruman yok
-çok hızlı acıyorsun
-örn : benim rehberligim alınıdgı zaman bana nurullah ? felan yazmayıp direkt sohbet silebilridin ilk deneyimimi sende yaşadım olurdu öle şeyler
-kişiye göre indirim yapıyorsun
-sevdigin oyuncuya farklı sevmedigin oyunucuya farklı davranıyorsun
SADECE BU NEDENLE OYUNCULAR GİTDİ ESKİ OYUNCULAR YOK ve bu arada dc gurubunu bana atarmısın giricegim : ı#0413

GeceKurtları

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Harika :) açılır açılmaz ordayım.
T E B R İ K L E R
eger dc gurubu varsa : ı#0413
ekleyip atarmısın gurubu lütfen
S E V G İ L E R L E
Bozkurtcu Harekat! <3

WhiteRose

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sanırım şu an sunucu açık değil ayrıca discord linkinin süresi dolmuş.