Λ ł ฟ Λ צ ᘔ ™Biz iki kuzen bir sunucu açmaya karar verdik. USTA PLUGİNNER ARANIR

darkspeed38

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Λ ł ฟ Λ צ ᘔ ™
Biz iki kuzen bir sunucu açmaya karar verdik.
░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░
Sunucumuzda üç bilemedin dört yetkili olacak.
░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░
Moderatör,admin,rehber gibi gereksiz yetkililer olmayacak.[NOT:Builder alımları daha sonra yapılacak]
░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░
Sunucu skyblock,factions gibi klasik oyunlardan olmayacaktır,kendi oyunumuzu çıkartacağız.[NOT:ona göre başvurunuzu yapın.]
░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░▒▓███▓▒░░ ░░
Sunucu Batihost`tan 4GB olarak 3-4 gün sonra açılacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 78905
İLETİŞİM DİSCORD;AlwayStrafe#6199
░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓█
FORM;
AD:
SOYAD:
DİSCORD:
BİLGİN:
JAVA DİLİ BİLİYOR MUSUN?:
TÜRKÇE SEVİYEN?:
YENİ BİR OYUN OLUŞTURACAĞIZ SONUÇTA,KENDİNE GÜVENİYOR MUSUN?:
GÜNLÜK AKTİFLİĞİN:
░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░░▒▓███▓▒░░░BOL ŞANS DOSTLAR

ahmet6565gamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:ahmet
SOYAD:bi***
ÇALIŞTIĞIN SUNUCULAR:agos nw fibernw avcı nw real legends ama server kapatılıp acılınca banlandım
DİSCORD:ahmet#4866
BİLGİN:99
JAVA DİLİ BİLİYOR MUSUN?:yani az cok biliyorum
TÜRKÇE SEVİYEN?:100
YENİ BİR OYUN OLUŞTURACAĞIZ SONUÇTA,KENDİNE GÜVENİYOR MUSUN?:evet kesinlikle ozelden oyunu yazarsanız
GÜNLÜK AKTİFLİĞİN: 6-7 saat bilemedin 12-13 saat

DerpBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:ahmet
SOYAD:bi***
ÇALIŞTIĞIN SUNUCULAR:agos nw fibernw avcı nw real legends ama server kapatılıp acılınca banlandım
DİSCORD:ahmet#4866
BİLGİN:99
JAVA DİLİ BİLİYOR MUSUN?:yani az cok biliyorum
TÜRKÇE SEVİYEN?:100
YENİ BİR OYUN OLUŞTURACAĞIZ SONUÇTA,KENDİNE GÜVENİYOR MUSUN?:evet kesinlikle ozelden oyunu yazarsanız
GÜNLÜK AKTİFLİĞİN: 6-7 saat bilemedin 12-13 saat

Arkadaşlar yalan söylemek size hiçbir şey kazandırmaz..

YavuzSelimBaba52

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:yavuz selim
SOYAD:tunçsoy
ÇALIŞTIĞIN SUNUCULAR:çoğu serverda çalıştım batihost nitrado aternos
DİSCORD:
yavuz selim GT kocamanarmy#7583
BİLGİN:%80
JAVA DİLİ BİLİYOR MUSUN?:bilmiyorum
TÜRKÇE SEVİYEN?:%100
YENİ BİR OYUN OLUŞTURACAĞIZ SONUÇTA,KENDİNE GÜVENİYOR MUSUN?:evet güveniyorum sonuna kadar
GÜNLÜK AKTİFLİĞİN:7,8
[automerge]1528362523[/automerge]
Not:admin olurum iyiyimdir :)