l Örnek Sunucu Konusu l Sunucu Açacaklar - Kullanabilirler l Bycakr

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1

Merhaba değerli forum üyeleri,
SunucuAdı tanıtımına hepiniz hoşgeldiniz. Bu konuda sunucumuzla alakalı detaylı bilgi alabilir, soracağınız sorulara cevap bulabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.
Bu kısma giriş, önsöz ekleyebilir. Dikkat çekici bir slogan yapıştırabilirsiniz.

# SunucuAdı - Sunucu Özellikleri #
Sunucu Adı :
Sunucu IP Adresi :
Sunucu Site Adresi :
Sunucu TeamSpeak3/Discord Adresi :
Sunucu Sürümü :
Sunucu Türü :
Sunucu Ram Miktarı :
Sunucu Slot Sınırı :
# SunucuAdı - Sunucu Özellikleri #
Buradaki boşlukları kırmızı veyadda farklı bir renkle yazıp doldurunuz. Böylelikle ilgi çekici olacaktır fakat forumun 2 teması olduğunu unutmayınız. Sarı gibi cart renkleri kullanmayınız.

Sunucumuz ... sürümünde ... türünde açılacaktır. Aşağıda sıralanmış olan tüm özellikler eksiksiz sunucuda olacaktır. Kaliteli bir sunucu olmak için her hafta/ay güncellemeler sayesinde daha keyifli bir oyun oynayacaksınız. Konuyu dikkatle okuduğunuzda ciddiyetimizin farkına varacaksınız.

- Eklenti
- Eklenti
- Eklenti
- Eklenti
- Eklenti
- Eklenti
- Eklenti
- Eklenti
- Eklenti ...
Buradaki yazıları mantıklı ve ilgi çekici yazınız. Burası konunun gidişatını çeviren, en önemli yerdir. Oyuncuların %75i sadece burayı inceleyerek oyuna gelmektedir. Yapamayacağınız / Olmayan eklentileri yazmanız, sunucuyla alakalı görüşleri değiştirir. Olan oyuncuyuda kaybedersiniz. Gerçekçi olun kaliteli sunucular 1 eklentiyle dahi oyuncu çekenlerdir.

:notch:
Adı
Yaşı
Sunucudaki Yetkisi
İletişim Adresleri
İlgilendiği Departman ( Hile vs vs. Neyle ilgileniyorsa onu yazınız )

:notch:
Adı
Yaşı
Sunucudaki Yetkisi
İletişim Adresleri
İlgilendiği Departman ( Hile vs vs. Neyle ilgileniyorsa onu yazınız )
Burada sunucunuzun yetki kadrosunu tanıtan kısımdır. Burada iletişim bilgilerinin doğru olduğuna emin olun. Departman olayını düşünürseniz mantıklı olabilir, her bölüm için ayrı bir yetkili görevlendirirsiniz. Böylece daha kurumsal gözükür ve ilgi çeker. Hemde anında destek alabilirler.
Unutmayın : İyi bir yetkili olmak konuya 'Egosuzuz' yazmak değildir. Bunu başarmaktır.

Buraları sunucunun türüne göre Spoiler olarak veyadda normal olarak resimleri ekleyeceğiniz yer olarak kullanın. Shader mod gibi görüntüyü güzelleştiren versionlar ( Tam nedir bilmiyorum. ) ile fotoğraf alırsanız güzel olabilir. Ek olarak ufak tanıtım videosu da çekebilirseniz şahane olacaktır. Böylelikle sunucuyu daha net görebileceklerdir.

Bir konumuzun daha sonuna geldik, umarım işinize yarayacaktır. Konuyu laf olsun torba dolsun diye açmadım. Sunucu açacak arkadaşlar dikkate alırsa güzel olacaktır. Konuların %75'inden daha fazlası bilgisiz ve ayrıntısız konulardır. Bu sayede oyuncu kitleside düşüktür. Konu kullanıma açıktır. Herkes kullanabilir.
Konu başlıklarını istiyen arkadaşlar kullanabilir fakat, bana forum üzerinden ulaşırlarsa konularına göz atmak isterim, sunucusunun adına ait böyle tasarım başlıkları istiyorsanızda mesaj atabilirsiniz. Sizlerin kaliteli olması için elimden geleni yaparım.
Saygılarımla, Bycakr.
Etiket yapacaktım fakat bilgisayarımda nedense etiket eklerken sorun çıkıyor. Tıklayamıyorum, ekleyemediğim canı gönülden sevdiğim insanları etiketlediğimi varsayın. Sevgilerle...

# Daha iyi bir sunucu kitlesi için elele #

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Yararlı bir konu olmuş tebrikler :)