l Server Çalma l İle İlgilenlere l Uyarımdır l Lütfen Bakın l

gropa525252

Sudan Çıkmış
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
0
Arkadaşlar Bu Server Hacklama Denilen Program Yapılamaz - Yapamazsınız Çünkü Bu Bilişim Suçlarına Girer ;

BU DURUMLARDA NAPILMASI GEREKİR KİMLİĞİNİZ VE 18 YAŞ ALTIYSA VELİNİZ İLE EN YAKIN POLİS MERKEZİNE YADA SAVCILIĞA GİDİP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNABİLİRSİNİZ AYRICA SERVER HACKLAMA PROGRAMI YAPILMASI OLSA BİLE 10 11 YAŞINDAKİ COCUKLAR BUNLARLA FAZLA UĞRAŞMASIN GİTSİN KİTAP OKUSUN...!!!

Siber Suçlar Kanunu ; Nitelikli Dolandırılıcık.
Temel olarak bir takım zararlı yazılımlar ile bir sistemdeki veya sistemler arasındaki trafik içinde aktarılan verilerin sahibinin rızası ve bilgisi dışında ele geçirilmesidir.

Siber Suçlar Kanunu ; Bot - Net / D Dos Saldırıları
Bir sistemin erişilmesini engellemek amacıyla yapılan saldırıdır. Daha önceden zararlı yazılım yüklenerek ele geçirilmiş ve BOT olarak tabir edilen bilgisayarlara komut vererek istenen web sitesine kısa sürede çok sayıda istek göndererek başka kullanıcıların ulaşmasının engellenmesi eylemidir. Aynı anda 10 kişinin geçebileceği bir market kapısına 10.000 kişinin yığılması gibi bir benzetme yapılabilir. Genelde ticari amaçla yapılır ama siyasi ve terör amacı ile de yapıldığı görülmektedir.

Siber Suçar Kanunu : HackinG
Her geçen gün teknolojinin ve bu teknolojilere erişilebilirliğin artmasına paralel olarak bilişim sistemlerine yönelik işlenen suçlar da artmaktadır. Siber Suç, bir bilişim sisteminin güvenliğini ve / veya buna bağlı verileri ve / veya kullanıcısını hedef alan ve bilişim sistemi kullanılarak işlenen suçlardır. Siber Suçu diğer suçlardan ayıran özelliği bir bilişim sistemi olmadan işlenememesidir. Bu suç türü bilgisayar ve internete özgü suçlar olarak da adlandırılabilir.

Tüm suçların bilişim sistemleri kullanılarak işlenebileceği de bir gerçektir. Ancak böyle olması o eylemi siber suç yapmayacaktır. Siber Suçlar Sözleşmesi ve şubemizin görev alanı perspektifinde bakıldığında, siber suç bir bilişim sistemine izinsiz olarak ve hukuka aykırı olacak şekilde girilmesi ve sonrasında yapılan eylemdir. Bu suçta hedef bir kişi olabileceği gibi kişinin malvarlığı veya bir sistemin kendisi de olabilir. Örneğin, bir sisteme girerek, zarar verme, verileri silme, şifreleme, ele geçirme, veri ekleme, sistemin kullanımını engelleme, özel hayatın gizliliğine müdahale etme, iletişimi engelleme, iletişimi izinsiz izleme ve kayıt etme gibi eylemler siber suç kategorisinde değerlendirilir.
 


kayra09

Demir Madencisi
Mesajlar
343
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
51
Puanları
240
Sanki ağırlıklı müebbet hapis yiicekler 30 yıl hapiste çürücekler ama yinede para cezası ile kurtulur.
 

UcanKofte

Elmas Madencisi
Mesajlar
768
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
627
Puanları
1,090
Kardeş aşa yukarı böyle bi dava en aşa 5-6 ay sürüyor okadar süre 50-60 tl civarındaki makinesi zarar gördü diye beklemez beklese bile alacağı 300 civar para yani boşa uğraşma olur :/
 

IRFN

Sonoyuncu.Network
Mesajlar
1,043
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,314
Puanları
3,230
Bilişim hırsızlığı 5237 Sayılı TCK'nın 142/2-e maddesi kapsamında kalıyor. Bu maddenin ceza hükmü ise bu şekildedir;
İşlenmesi hâlinde, üç yıldan yedi yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. Suçun, bu fıkranın (b) bendinde belirtilen surette, beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda olan kimseye karşı işlenmesi halinde, verilecek ceza üçte biri oranına kadar artırılır.
Bu suçu işleyenler para cezasına çarptırılmıyor, ceza kesinleşirse en az 3, en çok 7 yıl hapis cezası alıyorlar.
Soruşturma ve kovuşturma aşamasında mağdurun zararı giderilirse bir takım indirimlere hükmolunabilir.
 

Üst