Lacerta.Batihost.Net YENİLİĞE AÇIKSAN lllllll Skyblock EFSANESİ llllllll +Boss/+Ejderha/+Minyon/+Gen/+Maden/Arena/Pet+/OTO PİSTON+/ÇİFTÇİ/SATIŞ ÇUBUGU

jegy911

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
Lacerta.Batihost.Net:25565
Oyun Sürümü
1.8.* / 1.19.*
Sunucu Slotu
100+
Sunucu Türü
Skyblock
ip: Lacerta.Batihost.Net:25565
Tür: Skyblock emek+
Sürüm: 1.8-1.19
Tavsiye edilen sürüm: 1.16.5
Discord:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Site:

Lacerta Craft

05.05-06 21:00 DA EVENT VAR 5 HESAP BİRDEN AÇILABİLİR!

+40 4x EVENT :sonic::sonic::sonic::sonic::bayrak::crow::kızgın:

SUNUCUMUZUN AÇILIŞTAN BU YANA EN BÜYÜK EVENTİ

DİSCORD/

YETİŞMEK İÇİN ŞİMDİDEN HESAIBNIZI AÇIN

YENİ AÇILDIK /DİSCORD OYUN İÇİ HER TÜRLÜ YARDIM SORUNLARI ÇÖZERİZ

Sunucuda yok yok gellll ilgili ekibimiz de her daim sizinle

Herkese selamlar, bu benim ilk minecraft sunucum, ve neden açtığımı anlatmak istiyorum. Ben 2017 tarihinden bu yana farklı farklı skyblock sunucularında oynadım denenilen sistemleri, pluginleri ve scriptleri gördüm inceledim, benim skyblockların en sevdiğim türü her zaman emek+ olmuştur, ne yangelip yatıyorsunuz nede iyi bir yere gelebilmek için yüzlerce saat harcamanıza gerek var, bende bu sunucuyu bu şekilde ayarladım, sunucu içerisinde eğlenebileceğiniz ve uğraşabileceğiniz bosslar, direkt spawnerlara geçemeyeceğiniz için yapmanız gereken farmlar, uzun ve eğlenceli bir serüven var. Sunucumda gerçekleştirmek istediğim en önemli şey oyuncuların sunucu içerisinde keyifli vakit geçirmeleri, dizi, film veyahut müzik dinlerken arkada kafalarını dağıtmak için oynadıkları, arkadaşça bir ortam oluşturmak. Sunucuyu kendi istediğim gibi tasarladım ve benimle birlikte 1 kişi oynasa dahi açık tutmaya devam edeceğim, çünkü benim için Skyblock bu, günlük hayatımda ki rutinden kaçtığım işlerimi veyahut ödevlerimi halletikten sonra keyifli vakit geçirdiğim ortam, umarım sizler içinde bu şekilde olur ! :)

NOT: sunucumda arkadaşça bir ortam yaratmaya çalıştığım için, " küfür - saygısızlık - kavga veya tartışma çıkarabilecek her türlü davranış hoş karşılanmaz ve ciddi sonuçları olmaktadır." bilginize.

Sunucumun fotoğrafları ve görüntüleri :
Spawn:
2023-04-30_17.27.54.png

2023-04-30_17.46.56.png

Ejderha eventi:
2023-04-30_17.27.31.png

2023-04-30_17.13.18.png

Maden eventi
2023-04-30_17.31.33.png

2023-04-30_17.31.51.png

Başlangıç adamız:
2023-04-30_17.38.26.png

2023-04-30_17.38.20.png

Son düzenleme:

Jinxcy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mükemmel, bir sunucu "LACERTA CRAFT" gelmenizi tavsiye ederim.

Bu fotoğraflar sunucuda ki %30luk olan özellikleri gosteriyor :).

delilahv

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucuda ilk gün izlenimi gayet güzeldi. Ben beğendim şahsen. Güzel sunucu olmuş elinize sağlık.

GrondaRs01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazır paket... 4. kez aynı sunucuyu görüyorum. Kanıtlayabilirim. Başarılar

GrondaRs01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki 2. günüm. Sunucudaki özelliklere detaylı bakınca ilgimi çekti. Aralıksız 9 saat oynadım sunucuda sabahladım. Herhangi bir sorun çıkarsa kurucular ilgileniyor bu gerçekten sunucuda en sevdiğim şeylerden birisi.
Kemik bir kitle sahibi olursa bu sunucu çok güzel şeyler başarabilir. Başarılar...

jegy911

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki 2. günüm. Sunucudaki özelliklere detaylı bakınca ilgimi çekti. Aralıksız 9 saat oynadım sunucuda sabahladım. Herhangi bir sorun çıkarsa kurucular ilgileniyor bu gerçekten sunucuda en sevdiğim şeylerden birisi.
Kemik bir kitle sahibi olursa bu sunucu çok güzel şeyler başarabilir. Başarılar...
güzel yorumların için teşekkür ederim, iyi oyunlar :asık: