LAG SORUNU

DersimGHF

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar lütffen yardım
1) 1gb ramla faction yapılırmı?
2) internet çok köt nasl hızlandırırım? ( buarada arkada prgoram yokken bile yavaş)

//GÜNCEL

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. 1 GB Ram ile faction sunucu açma , tutmaz.
2. Eğer altyapın filan çer çöp ise bu gayet normal. Türk Net'i öneririm. En azından kötünün iyisi bir internetin olur.

DersimGHF

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
senin nasıl bi sistem özelliğin ve internetin var ?
benim 4gb var ram ama 32 bit olduğu için 1gbden fazla verilmiyor lütfen yardım
//GÜNCel

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
senin nasıl bi sistem özelliğin ve internetin var ?
16 GB Ram var bilgisayarımda. Bilgisayarım günümüzde iyi oyunları kaldırıyor diyebilirim.
Ama internete gelince Türkiye'miz bu konuda biraz eksik kalması ya da bazı firmaların insanları kazıklamaya çalışması sebebiyle internetim AKN (Akıllı Kullanım Noktası) na sahip.

200 GB AKN'ye kadar kullanırken:
2MB/s indirme hızı
10-50 ping

AKN varken:
800kb/s indirme hızı
10-800 ( yoğunluğa bağlı olarak ) ping

DersimGHF

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Discord atıyorum bi görüşelim.
adamınhascığı#8713 ekle arkadaşlğa önemli
//GÜNCEL

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
1. 1 GB Ram ile faction sunucu açma , tutmaz.
2. Eğer altyapın filan çer çöp ise bu gayet normal. Türk Net'i öneririm. En azından kötünün iyisi bir internetin olur.

1GB ram ile kalitenin veya sunucunun tutmasının ne alakası var? kaldırmaz falan desen anlayacam, ki kaldırır da. Ram'i çok büyüttünüz ya, ben de bu işe 1GB ram ile başladım şu an 10GB ramim var.

Arkadaş sanırım kendi bilgisayarına açmaya çalışıyor, kendi bilgisayarına açarsan sadece senin bilgisayarında sunucu açık iken sunucu açık kalır, diğer türlü kapanır. Onun dışında hertürlü ne yaparsan yap sen program açtıkça ve bilgisayarı zorladıkça sunucuda lag olur. Hadi diyelim sistemin iyi olabilir ama bu seferde internetin kötü olduğu için oyuncular sunucuda lag olmasa bile çok ping alır ve acayip lag olur.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
siz mc sponsorumusunuz?
ve şartlarınız ne?

Bu soruya zaten cevap vermiştim de diğer TrackTerzi diye bi arkadaş vardı onla bi tartışmamız geçmişti kendisi Ram ile pingin bağlantısı olduğunu iddia etmiş ve mesajları raporlamış, neyse artık modlar mesajları kaldırmış bu soruyu ve diğer soruların cevabını artık modlara sorarsınız ben konudan uzaklaşmaktayım, iyi forumlar.

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu soruya zaten cevap vermiştim de diğer TrackTerzi diye bi arkadaş vardı onla bi tartışmamız geçmişti kendisi Ram ile pingin bağlantısı olduğunu iddia etmiş ve mesajları raporlamış, neyse artık modlar mesajları kaldırmış bu soruyu ve diğer soruların cevabını artık modlara sorarsınız ben konudan uzaklaşmaktayım, iyi forumlar.
Uhh açıkcası ben reportlamadım. Çünkü az önce yeni anneannemlerden döndüm. Bunu yaptıysam da söylerdim.