Lag Sorunu

_CasaBlanca_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler, sizinle bir konuyu tartışmak için bu konuyu açıyorum.SinglePlayer oynuyordum Mineshaft'a indim.Elektrikler kesildi. Artık oyuna girince fps 0 esc tuşunab asınca 79 -83 oluyor. Oyunu oynayamıyorum.Acil yardım !! :mad: :mad: :mad:

hackkapa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ram Vererek Düzeltebilirsiniz Belki.

Bilgisayarım => Sağ Tık => Özellikler => Gelişmiş Sistem Ayarları => Ortam Değişkenleri

Değişken Adı : _JAVA_OPTIONS
Değişken Özellikleri : -XmxVereceğiniz Ram Miktarım -XmsVereceğiniz Ram Miktarım

_CasaBlanca_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şimdi de Could not create the Java Virtual Machine ve A fatal exception has occurred. Program will exit. diyor _JAVA_OPTIONS diye bir şey yoktu ben oluşturdum ama bu errörü vermeye başladı ne yapmalıyım ?

_CasaBlanca_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim bilgisayar XP 2 kullanıcı ver sistem değişkenlerine ekledim bu hatayı verdi sildim devam ediyor pc ye res attım düzeldi ama hala kasıyor :( YARDIM !!!

hackkapa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallaha Bilemedim Ben Onu Yapınca Hata Vermiyordu.
Bilemeyeceğim Ama Bulursam En Kısa Zamanda Cevap Yazacağım.

umut573

Marangoz
En iyi cevaplar
0
eğer bilgisayarınıza format atmışsanız winrar ve java kurarken bilgisayarınızla aynı bit uyumlu kurduğunuza emin olun. bilgisayarınız 32-bit ise 32-bit olanları, 64-bit ise 64-bit olanları kurunuz.
emin ol bunlar da yavaşlatır :)
ben daha dün formatladım.
dikkat etmeden yükledim java ve winrar'ı minecraft fps 10'dan yukarıya çıkmıyordu. programları kaldırıp pc'nin bit'ine uyumlu olanları yükledim şu en en kötü 20 fps :)
bu fps seviyesiyle de gayet rahat oynayabiliyorum :)
arada hızlanıyor zaten :D