Lag Yapan Pluginler

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverimdeki lagı azaltmak için pluginleri silmeyi düşünüyorum

ALtta plugin listem var sizce;
lag yapacak plugin hangisi var 4gb sunucum var çakışan bozuk plugin yok lag yapıyor

Silmeyi düşünüdüğüm: jobs var jobs azda olsa lag yaparmı?

AlphaChest
Authme
BanItem
ChatGuard
ChestShop
ClearLag
CombatLog
DeathMessages
Esssentials
FrameProtect
GriefPriventionData
GroupManager
İconomy
Jobs
Lockette
MotdManager
NoCheatPlus
PluginMetrics
SimpleVIPPerks
TreeAssists
Updater
Vault
WorldEdit
WorldGuard

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her zaman için en çok kullanılan en çok kastırır. Buna göre düşünebilirsin.

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende aynı mantıkla düşündüm baktıgımda ilk gördüğüm jobs plugini oldu onu kaldırsam kaldırdıgıma değermi diye düşünüyorum? veya TreeAssists de lag yaparmı?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Sunucun nitrado ise bukadar az plugin lag yapmaz jobs kaldirma

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
Pluginden fazla anlamam ama TreeAssists'i kaldırda gerisinin gerekli olduğunu düşünüyom ve Jobs pek kastırmaz

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sunucum nitrado ve aşırı bir lag var anlamıyorum neden var pluginlerde sorun olmadıgı halde
Supporta yazıyorum foruma yaz diyor forumdakilerdeaynısını diyor bu halde lag yapmaz diye

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
Bizde İlk Server Açtığımızda Sunucuda Lag vardı ve arada Çöküyordu bizde o yanlış yazılmış pluginden kaynaklanmıştı belki sizde de aynısıdır.
Ve Ek Olarak Peki sunucunun türü ne ?
@byBluera musti knk bi baksana sende birde :D

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
TreeAssists [ Adamların Istiyor Diye Koyma Sakin Istersen Paneline Bak Çok Uyarı Verecektir ]
BanItem [ Silin Essentials Veya Skriptle Engelleyebilirsiniz ]
ChatGuard [ Gereksiz Bir Plugin Yine Skriptle Yapılabilir Hata Yaparsınız 3 Saniyede Bir Konuşunuz Diye ]
FrameProtect [ Serverin Faction ise Kalsın Survival Veya Başka Serverlerse Kaldır Derim ]

Bütün Pluginleri Güncellemeyi Unutma Sakın Yoksa Sıkıntı & Başka Şeyler Cıkabilir Mesajımı Göz Önünde Bulundurunuz :)

[ Not: Bir Şey Yazmayı Unutmuşum Kusura Bakma World' Maplarını Çok Fazla Tutma Diyim Lag Yapabilir ]

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
serverim survival
frameprotect ile markette bazı şeyler satıyorum o yüzden var
world sayım 3 world nether end
treeasist istiyorlar diye değilde sürekli ağaç kesiyorlar dalları kalıyor sürekli düzenlemeye çıkmayım diye koydum (sizce lag yaparmı)
banıtem i nasıl essentialsdan yapabilirim?
chatguardıda reklamı engellemesi için sureklı gelen sw isimlerini hosting sirketi adlarını yasakladım onu yapabilirmiyim kulanmadan

bu arada hepsi güncel hiçbirsorun yok

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu pluginler lag yaratmaz pluginleriniz gayet ideal. Bizde 1 ay önce salaklık edip boyle yerlerle ile çalıştık. sunucu 82 kişilik sunucuda 50 kişiye geldiginde sıkıntı yarattı. Destek talebi açtığımızda bizden kaynaklanan sorun asla olmaz pluginlerinizi kontrol edin dediler. Bizler 18 yaşında adamlar neyin lag yapıp neyin yapamayacağını ayırt edemiyoruz kalkmışız profosyonel sunucu açıyoruz bak hele bak :) ...,, Bizde kendimize vds sunucu olarak lag probleminin önüne geçtik
Minecraft üzerine satış yapan yerlerden mc sunucu açılarak profosyonel bir sunucu açamazsınz siz sonoyuncu yada başka profosyonel sunucuların şuşuşu bilişimden aldık dediklerini duydunuz mu? Bu hosting şirketleri özellikle yaz aylarında kendilerinin reklamlarını yapacakları sunucular seçerler ve bu sunuculara daha fazla ram daha fazla cpu vererek gerçekten mükemmel özellikte bir sunucuymuş gibi gösterirler. Sende bunlara aldanır sunucunu alırsın ve sunucunu açtığında lag sorunuyla karşılaşırsın ve dersin ki kendi kendine acaba hangi pluginim sorunlu neden lag oluyor diye düşünmekten kafayı yersin.
Bu hosting şirketleri 3 - 5 tane reklam sunucusu belirleyip onlara dolgun özellik vererek milletin gözünü boyuyorlar.
işin garip yanı almanyada fransadaki sunucular okadar ucuzki resmen kandırılıyoruz.
Mesela Fransa - OVHıın yan kuruluşu soyoustart game server dedicated bölümü
http://www.soyoustart.com/ie/game-servers/
14 günlük sunucu satıyorlar
Intel i7 4770K | 32 GB ram | 240 GB SSD | 16 adet ip adresi | bunu türkiye şartlarında minimüm 450tlye alırsınız değilmi .:) gelin birde Fransa OVH Ücretine bakın sadece 14 günlük makina €17.49 euro
buda demek oluyorki hosting firmaları derler ya 1gb rama 20 kişi alır diye .
bu hosting şirketlerinin yaptığı hesaba göre düşünürsek 32gb ram x 20 Kişi = 640 Kişiye kadar kaldırır demek. Nekadar gülünç değilmi 14 günlük 640 kişi kaldıran (hosting şirketlerinin iddasına göre) sunucuya 50tl ödedik .

bu sunucu vds değil dedicated yani ana makina.
Gelelim bu hosting firmalarının yaptığı kaara
Zaten hosting firmaların sitelerinde sistem özellikleri yazar bilirsiniz i7 şuşuşudur derler
17.49 euro yani türk lirasıyla : 50TL 14 günlük 32gb i7 4770k sunucu evet yanlış duymadınız sadece 50tl
Şimdi düşünelim hadi 50tl de degil 100 tl diye düşünelim. hosting şirketi bunu 100tl ye aldı
Bu özelliklerdeki sunucunun içine 15 adet sunucu alabilirsin 15 tane sunucu aldığında kesinlikle lag yaratmaz iadeldir. İ7 4770K Sunucuya 15 ayrı sunucu açarsın çokta güzel oynarlar lag falan olmaz. . Ama gözünü para hırsı bürür daha fazla kaar elde etmek için 15 sunucu sığacak sunucuya 30 sunucu sokar sonra sorunun müşterilerinin pluginlerinde, maplarında diye suç atıp sıyrılırlar . orası ayrı bir durum
diyelimki 15 kişi server aldı ve 15ide 50tllik aldı
15 x 50 tl = 750TL
Sunucuyu maximum 100tlye aldılar ve 750tllik satış yaptılar ki size ne diyorum 15 tane sunucu açarsan lag olmaz ama daha fazla kaar elde etmek için 15 değil 30 müşteri sokarlar o makinaya ..
30 x 50tl = 1500TL
Makina paraları aylık 100tl
ama kaarları 1500tl
Karar sizin.

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
herşeye sorun sizden diyor zaten support peki diyorum sorunu söyle bizde diyor şu kadar oyun var hepsini bilemeyiz.. Bende en son çare olarak bazı pl leri silmeye karar verdim
mecbur kaldım yani millet 30-40 pl var lag yapmıyor diyor bende bu kadar azken nedne oldugunu çözemedim[DOUBLEPOST=1407969445,1407968754][/DOUBLEPOST]ekleme: Akıllı nitrado ekibide errorları değil warning leri plugin hataları olarak söylüyor :D son mailde onları resım cekıp atmış sorun bunlar diye :D

BurockGame

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu pluginler lag yaratmaz pluginleriniz gayet ideal. Bizde 1 ay önce salaklık edip boyle yerlerle ile çalıştık. sunucu 82 kişilik sunucuda 50 kişiye geldiginde sıkıntı yarattı. Destek talebi açtığımızda bizden kaynaklanan sorun asla olmaz pluginlerinizi kontrol edin dediler. Bizler 18 yaşında adamlar neyin lag yapıp neyin yapamayacağını ayırt edemiyoruz kalkmışız profosyonel sunucu açıyoruz bak hele bak :) ...,, Bizde kendimize vds sunucu olarak lag probleminin önüne geçtik
Minecraft üzerine satış yapan yerlerden mc sunucu açılarak profosyonel bir sunucu açamazsınz siz sonoyuncu yada başka profosyonel sunucuların şuşuşu bilişimden aldık dediklerini duydunuz mu? Bu hosting şirketleri özellikle yaz aylarında kendilerinin reklamlarını yapacakları sunucular seçerler ve bu sunuculara daha fazla ram daha fazla cpu vererek gerçekten mükemmel özellikte bir sunucuymuş gibi gösterirler. Sende bunlara aldanır sunucunu alırsın ve sunucunu açtığında lag sorunuyla karşılaşırsın ve dersin ki kendi kendine acaba hangi pluginim sorunlu neden lag oluyor diye düşünmekten kafayı yersin.
Bu hosting şirketleri 3 - 5 tane reklam sunucusu belirleyip onlara dolgun özellik vererek milletin gözünü boyuyorlar.
işin garip yanı almanyada fransadaki sunucular okadar ucuzki resmen kandırılıyoruz.
Mesela Fransa - OVHıın yan kuruluşu soyoustart game server dedicated bölümü
http://www.soyoustart.com/ie/game-servers/
14 günlük sunucu satıyorlar
Intel i7 4770K | 32 GB ram | 240 GB SSD | 16 adet ip adresi | bunu türkiye şartlarında minimüm 450tlye alırsınız değilmi .:) gelin birde Fransa OVH Ücretine bakın sadece 14 günlük makina €17.49 euro
buda demek oluyorki hosting firmaları derler ya 1gb rama 20 kişi alır diye .
bu hosting şirketlerinin yaptığı hesaba göre düşünürsek 32gb ram x 20 Kişi = 640 Kişiye kadar kaldırır demek. Nekadar gülünç değilmi 14 günlük 640 kişi kaldıran (hosting şirketlerinin iddasına göre) sunucuya 50tl ödedik .

bu sunucu vds değil dedicated yani ana makina.
Gelelim bu hosting firmalarının yaptığı kaara
Zaten hosting firmaların sitelerinde sistem özellikleri yazar bilirsiniz i7 şuşuşudur derler
17.49 euro yani türk lirasıyla : 50TL 14 günlük 32gb i7 4770k sunucu evet yanlış duymadınız sadece 50tl
Şimdi düşünelim hadi 50tl de degil 100 tl diye düşünelim. hosting şirketi bunu 100tl ye aldı
Bu özelliklerdeki sunucunun içine 15 adet sunucu alabilirsin 15 tane sunucu aldığında kesinlikle lag yaratmaz iadeldir. İ7 4770K Sunucuya 15 ayrı sunucu açarsın çokta güzel oynarlar lag falan olmaz. . Ama gözünü para hırsı bürür daha fazla kaar elde etmek için 15 sunucu sığacak sunucuya 30 sunucu sokar sonra sorunun müşterilerinin pluginlerinde, maplarında diye suç atıp sıyrılırlar . orası ayrı bir durum
diyelimki 15 kişi server aldı ve 15ide 50tllik aldı
15 x 50 tl = 750TL
Sunucuyu maximum 100tlye aldılar ve 750tllik satış yaptılar ki size ne diyorum 15 tane sunucu açarsan lag olmaz ama daha fazla kaar elde etmek için 15 değil 30 müşteri sokarlar o makinaya ..
30 x 50tl = 1500TL
Makina paraları aylık 100tl
ama kaarları 1500tl
Karar sizin.

Vds almak icin önerecegin bir site varmı özelden yazarmisin

Tesekkurler