Lan Multiplayer ?

Mybestk1nq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba;
Ben Minecraft'ta bir mod indirdim, oyun singleplayer fakat ben bir arkadaşımla oynamak istiyorum.
Arkadaşımla aynı interneti kullanmıyoruz, dolayısıyla bu singleplayer'ı beraber oynama şansımız var mı ?
Varsa nasıldır ?
Şimdiden teşekkürler :)

Mybestk1nq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu normal server açılımı, benim demek istediğim Singleplayer'da olan bir save'i beraber oynayabilir miyiz diye soruyorum... fakat ilgin için genede teşekkürler :)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
singplayerde oynayabilmeniz için ayni agda olmaniz lazim internet kafe gibi yada ayni modemi kullanmak gibi

Observerq

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu normal server açılımı, benim demek istediğim Singleplayer'da olan bir save'i beraber oynayabilir miyiz diye soruyorum... fakat ilgin için genede teşekkürler :)

Başlat menüsü

%appdata%

.minecraft

saves

İstediğin mapı kopyala. Daha sonra Server Dosyaları> Maps. Bu klasörün içine at. Daha sonra Server Dosyaları> server.propeties sağ tıkla düzenle.

Map ismi bölümüne attığı mapın (klasörün) ismini yaz.

Umarım doğru anlamışımdır.

Mybestk1nq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başlat menüsü

%appdata%

.minecraft

saves

İstediğin mapı kopyala. Daha sonra Server Dosyaları> Maps. Bu klasörün içine at. Daha sonra Server Dosyaları> server.propeties sağ tıkla düzenle.

Map ismi bölümüne attığı mapın (klasörün) ismini yaz.

Umarım doğru anlamışımdır.
Server dosyaları hangi kısımda onu bulamadım, ve map ismi kısmı "level-world" mü ?
save iMP derken haritayi kastediyorsaniz evet
MP derken Multiplayer'i kastediyorum,

Observerq

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server dosyalarının bulunduğu kısımda birde "worlds" bulunuyor. Yanlış yazmışım, pardon.

Mybestk1nq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler, sorun çözülmüştür.
"world" dosyasına save'in içindeki dosyaları atıp değiştirince server save'den devam ediyor.