Lan üzerinden oyuna bağlanamama

Ertandinho05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim sorunum kardeşim ile Lan dan bağlanıp minecraft survival oynayacağız fakat bende o da bir harita paylaşınca Lan da multiplayer kısmında gözükmüyor. Yardım edin nasıl yapabilirim güvenlik duvarı ile alakası yok. Önceden açılıyordu artık olmuyor.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sorun bende de var. :(
Hiçbir şeyle çözemedik ipv4+port denedik olmadı baya şey denedik. En sonunda hamachi açalım dedik ama arkadaş açtığında bende server kapalı gözüküyor, benimki de windows8 olduğundan hamachi server panelini çalıştıramıyor.
Eski launcheri kullanarak 1.5.2'ye custom port modu kur, o mod varken normal server eklermiş gibi ekleyince gözüküyor. Ama daha ileri sürümler için çıkmadı daha.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu da denedik ama fayda vermedi. :D
Not: Geçen sene falan oluyordu. (Yani çooook önce güzel güzel oynuyorduk artık sadece 1.5.2 :( )

Ertandinho05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önceden bende oynuyordum ama artık olmuyor mesela hexxit tan yapınca gözüküyor girebiliyoruz fakat onda olmuyor 1.6.4 lazım bana yani nasıl yapıcam çözemedim

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
PC'niz Win7 ise bu çözüm olur.Ağ paylaşım merkezine girin.Bağdaştırıcı ayar şeysini değiştire basın.Ordan mausun topuna (orta tuş) basıp aynı ansa ALT tuşuna basın.Yukarıdan çıkan yerde gelişmişi seçin.Gelşmiş Ayarlara basın.Hamachiyi tıklayıp oklar ile en üste alın.Open to LAN çalışacaktır.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimki Windows 8 ama arkadaşımın bilgisayarı Windows 7. Onda deneriz artık işe yarar mı bilmiyorum ama. Gerçi Windows8'in ağ ve paylaşım merkezinde de var. :D

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ayni isimde girmedinize emin olun minecrafta yine olmuyosa isletim sistemlerinizin farkli olmasindan kaynaklaniyor olabilir

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Aynı internet bağlantısını kullanmanız gerekiyor aynıysa windows güvenlik duvarını ve virüs programını kapatıp girmen yeterli olacaktır..

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ayni isimde girmedinize emin olun minecrafta yine olmuyosa isletim sistemlerinizin farkli olmasindan kaynaklaniyor olabilir
O kadar da değil!
Aynı internet bağlantısını kullanmanız gerekiyor aynıysa windows güvenlik duvarını ve virüs programını kapatıp girmen yeterli olacaktır..
Eskiden girdiğimize göre neden bunları önerdin?
Birkaç gündür başka bir arkadaşımda idim. Onlarda sorunsuz oynuyorduk artık orada da olmayınca javadır güvenlik duvarıdır tüm ayarlarına tek tek baktım birkaç değişiklik yaptım hiçbir şey olmadı. Ağ ve paylaşım merkezinden sounları gider dedim normalde sorun bulamazdı ama kurcalamadan sonraki denemede bir sürü düzeltme önerisi verdi javayla ilgili olanı denedim oldu. Yarın veya öbür gün buradaki arkadaşıma gidip deneyeceğim.