Topluluk Ürünü Lands of Euryanassa - VIthreon

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Herkese Selamlar.
Ben VIthreon453. Uzun zamandır planını düşlediğim fakat yeni yapmış olduğum projem ''Lands of Euryanassa'' yı sizlere tanıtacağım. Umarım Beğenirsiniz.
Lütfen olumlu , olumsuz yorumlarınızı mesaj olarak bırakın , beğendiyseniz bildirin .
Sağlıcakla...

Xematic'in Renderı

___
Benim Renderlarım

PMC adresini ziyaret ederek daha fazla fotoğrafa ulaşabilirsiniz.

Teşekürler :
@Majoras @Xematic

Son düzenleme:

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Terrain ve palet üzdü açıkçası ama çalışma şevkinizi kırmamak için pek bir şey söylemek istemiyorum, biraz daha zaman, biraz daha özen gösterebilirsiniz. Tabii ki forumdaki belirli bir kitleden tecrübelisiniz.

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Terrain kötü , Detaylar , sütunlar , dikkat etsen iyi olur bunlara ..
Terrain ve palet üzdü açıkçası ama çalışma şevkinizi kırmamak için pek bir şey söylemek istemiyorum, biraz daha zaman, biraz daha özen gösterebilirsiniz. Tabii ki forumdaki belirli bir kitleden tecrübelisiniz.
Yeni terrain denemeleri yapıyorum, evet beğenmemiş olabilirsiniz ama nasıl bir terrain olmalıydı, bunu yazsaydınız daha faydalı olurdu.
Çalışma şevkimi, yapılacak eleştiriler asla kıramaz. Nekadar sert olursa olsun. Zaten eleştiri yapmanızı istiyorum.
Yorumlamanız içinde teşekkürler :)

Yine koymuşsun ortaya .s
Helal olsun daha iyi yerlere gelirsin inşallah. ( amin )
Çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapı pek ahenkli durmuyor üzgünüm.Yapı terraforma,terraformda bulutlara zorla oturtulmuş gibi bütünleyici olmamış

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Yapı pek ahenkli durmuyor üzgünüm.Yapı terraforma,terraformda bulutlara zorla oturtulmuş gibi bütünleyici olmamış
Nasıl zorla oturtulmuş anlayamadım. Ben görselliği gerektiği gibi en ön plana koyuyorum ama eleştirilerden anlaşıyor ki bunu geliştirmem gerek. Hangi eleştirinin samimi olup olmadığını ben çok iyi analiz edebiliyorum. Senin eleştirininde samimiyetine inanıyorum . İyi günler :)

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Nasıl zorla oturtulmuş anlayamadım. Ben görselliği gerektiği gibi en ön plana koyuyorum ama eleştirilerden anlaşıyor ki bunu geliştirmem gerek. Hangi eleştirinin samimi olup olmadığını ben çok iyi analiz edebiliyorum. Senin eleştirininde samimiyetine inanıyorum . İyi günler :)
Bence fazla inanma tavsiyemdir sana :p