Lanet olası Java'yı sildim şimdi yüklenmiyor. Sonuç = Elde var açılmayan bir minecraft !

forta86

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ben 2 haftadır minecraft önce rahatça minecraft oynayabiliyordum ama birden ne olduysa artık minecraft açılmamaya başladı en son K.A.S.A Efsun kurmuştum ve minecraft pert. Belki javadandır dedim tüm uzantılarını sildim. Silmez olaydım şimdi yüklenmiyor. Neyse indiridim java 7 yi 8 i başka ne varsa java development manager yükledim software development kit bile yükledim gene olmuyo. yüklenirken birden 3 billion devicede takılıyo ve 1603 hatası veriyo. ortam değişkenleride herhangi bir argüanda yok. Üstelik bilgisayarımın her şeyi ingilice açılırken starting windows yazıyo hatta. neyse ne kadar uğraştısam olmadı zaten lanet itunes müzik eşzamanlamasınada sinirliyim bıktım usandım sadece kasa efsun oynmak istedim çok şey mi İSTEDİM.... yardımlarınızı bekliyorum.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O hata mesajını googlede araştır.
bulduğun sonuç hatalıysa denediğin şeyi yaz ve ne olduğunu.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesaj kasmak için böyle bir şey yapma!

Arkadaşım bu bende hamachidede olmuştu tüm programlarda oluyor yanlış biyerden silersen hem indirmiyor hem silmiyor sende var sende yok diyor sanırım tek çözümü format :(
mesaj kasmak için yapmıyorum zaten dediğinden tek bi bilgim bile yok