Lanet Windows 10

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bu windowsun neyini seviyorsunuz acaba ?
Bu Windows'un derken Windows 10'dan bahsediyorsun sanırım.
Cortana var
Başlat menüsü (geri) geldi
Minecraft: Windows 10 edition beta (Premiuma bedava. Cracke $9.99)
Metro uygulamaları artık pencere halinde çalışacak
DirectX 12 var
Bedava güncelleme

Hatırlamadığım daha çok özellik olabilir.

Fakat genelde Windowstan bashediyorsan, kullanmamın az sebeplerinden biri çoğu oyunun Windows'a göre yapıldığı. (Ki Linux'a karşı falan değilim. Dual boot ediyorum.)

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows'un hiçbir ürününü veya sürümünü sevmemişimdir.
ve oyunlar windows a yapıldığı kadar LinüxUbuntu'yada yapılıyor steamdeki çoğu oyun linüxe uygundur.

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yazılan programların %60'ının falan bunda çalışması, GNU programlarla da bir yere kadar
Aslında kimsenin zevkine karışamam aslında benim oyun bilgisayarımdada windows yüklü bazı oyunlar çalışmadığı için windows 7 kullanıyorum oyun bilgisayarımda ama sunucu vb. açarken ubuntu tercihimdir veya CentOS Linüxe değer verilmemesi ne kötü... verilseydi tüm oyunlar linüx de düzgüncee... çalışacaktı :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında kimsenin zevkine karışamam aslında benim oyun bilgisayarımdada windows yüklü bazı oyunlar çalışmadığı için windows 7 kullanıyorum oyun bilgisayarımda ama sunucu vb. açarken ubuntu tercihimdir veya CentOS Linüxe değer verilmemesi ne kötü... verilseydi tüm oyunlar linüx de düzgüncee... çalışacaktı :(

Evet sunucularda GNU OS-lerin üstünlüğü tartışılmaz zaten. Ama temel kullanıcı daha farklı şeyler istiyor. Bu da küçük geliştiriciye kalıyor, onlar da yatınca haydiiii... Şimdiye kadar bir tek GNU GIMP kullanıyorum Photoshopla aynı nerdeyse hem de beleş

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet sunucularda GNU OS-lerin üstünlüğü tartışılmaz zaten. Ama temel kullanıcı daha farklı şeyler istiyor. Bu da küçük geliştiriciye kalıyor, onlar da yatınca haydiiii... Şimdiye kadar bir tek GNU GIMP kullanıyorum Photoshopla aynı nerdeyse hem de beleş
Özellikle CentOS

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
LANET OLSUN BU WİNDOWS , LANET OLSUN BU 10 , SENİ ÇOK YÜKLEMİŞTİM SEN NEDEN BÖYLE YAPTIN?![DOUBLEPOST=1438367357,1438367305][/DOUBLEPOST]
bu windowsun neyini seviyorsunuz acaba ?
Çok güzel bir yüzü , sarı saçları , mavi gözleri var. O yüzden seviyoruz.

(Not : Şu resmi büyütecek bir amca varsa gelebilirmi)