Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
bunun için desteği bitene kadar win 7 kullanmalıyız.
bunun için desteği bitene kadar win 7 kullanmalıyız.
onuda siz çözün pahalı diye kaliteli iletişim sistemi kullanmayalımmı. Bana göre 7 8.1 ve 10 dan iyi.ama 8.1 den pahalı 7 :/
USB dediği 4-8 gb olan fılaş bellek oluyor .s400 gb'ı yedekleyeme çalışmak...WOW...
Bu Windows'un derken Windows 10'dan bahsediyorsun sanırım.bu windowsun neyini seviyorsunuz acaba ?
bu windowsun neyini seviyorsunuz acaba ?
neyini sevmiyekbu windowsun neyini seviyorsunuz acaba ?
Aslında kimsenin zevkine karışamam aslında benim oyun bilgisayarımdada windows yüklü bazı oyunlar çalışmadığı için windows 7 kullanıyorum oyun bilgisayarımda ama sunucu vb. açarken ubuntu tercihimdir veya CentOS Linüxe değer verilmemesi ne kötü... verilseydi tüm oyunlar linüx de düzgüncee... çalışacaktıyazılan programların %60'ının falan bunda çalışması, GNU programlarla da bir yere kadar
Aslında kimsenin zevkine karışamam aslında benim oyun bilgisayarımdada windows yüklü bazı oyunlar çalışmadığı için windows 7 kullanıyorum oyun bilgisayarımda ama sunucu vb. açarken ubuntu tercihimdir veya CentOS Linüxe değer verilmemesi ne kötü... verilseydi tüm oyunlar linüx de düzgüncee... çalışacaktı![]()
Özellikle CentOSEvet sunucularda GNU OS-lerin üstünlüğü tartışılmaz zaten. Ama temel kullanıcı daha farklı şeyler istiyor. Bu da küçük geliştiriciye kalıyor, onlar da yatınca haydiiii... Şimdiye kadar bir tek GNU GIMP kullanıyorum Photoshopla aynı nerdeyse hem de beleş
Çok güzel bir yüzü , sarı saçları , mavi gözleri var. O yüzden seviyoruz.bu windowsun neyini seviyorsunuz acaba ?
Ben 6x2+3 saat indirme yaptım ama yine olmadı6saatte indi windows 10 biraz sabır gerek![]()